top of page

Printcomin otteluennakko: Takaisin voittokantaan!


KPL pyrkii katkaisemaan kahden ottelun tappioputken Kankaanpäässä KaMaa vastaan.

Kouvolan Pallonlyöjien kausi jatkuu torstaina Kankaanpäässä Leppäkoski Areenalla Kankaanpään Mailaa vastaan. Kopla pyrkii katkaisemaan kahden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken.

KPL pelasi edellisen ottelun tiistaina Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Kopla jäi ensimmäisellä jaksolla jyrän alle ja hävisin sen juoksuin 7–2. Toiselle jaksolle KPL paransi huomattavasti, mutta ei silti pystynyt ottamaan jaksovoittoa vaan hävisi sen luvuin 3–2.

– Imatra pelasi hyvän pelin ja oltiin ensimmäisellä jaksolla hengettömiä. Toiselle jaksolle parannettiin huomattavasti ja päästiin peliin mukaan. Vastustaja oli tänään parempi, KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen kommentoi pelin jälkeen.

Tappio oli Koplalle toinen peräkkäinen pisteetön ottelu, sillä ennen juhannusta keltamustat kokivat tappion Vimpelin Saarikentällä Vedolle. Molemmissa otteluissa valonpilkahdus on ollut Antti Tuhkanen. Tuhkanen on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua ja lyönyt molemmissa yhden juoksun.

Koplalla on ollut hieman kokoonpanohuolia viimeisimmissä otteluissa, sillä sairastuvalla ovat kapteeni Anssi Lammila, Toni Laakso ja Sasu Toikka. Jokaisen paluu tulee venymään ennemmin viikkojen päähän. Antti Hartikainen peräänkuulutti IPV-pelin jälkeen vastuunkantajien nousua.

– Selittelyjen taakse ei saa mennä, rosterissa on kovia ukkoja kantamaan vastuuta ja uusien kavereiden täytyy nousta kantamaan vastuuta, kun se paikka eteen tulee.

Torstaina KPL:n kokoonpano tulee hieman muuttumaan ja sen avulla tappioputki pyritään katkaisemaan. Ottelun kokoonpano julkaistaan kello 10:00. Kopla ja KaMa ovat kohdanneet kauden aikana kertaalleen toukokuun loppupuolella Kouvolassa. Tällöin kotijoukkue vei sadeottelun lukemin 2–0 ja yhteisjuoksuin 17–10.

Torstain ottelun voi katsoa suorana Ruudun lähetyksen lisäksi myös Kouvolan Sanomien verkkosivulta. Kouvolan Sanomat näyttää samaa Ruudun lähettämää lähetystä.

Comments


bottom of page