top of page

Printcomin otteluennakko: Sarjakasi KiPa haastaa Koplan


KPL saa sunnuntaina haasteen Pohjois-Karjalasta, kun Kiteen Pallo saapuu Kouvolaan.

Koplan kolmen pelin viikko päättyy kotimatsiin KSS Energia Areenalla Kiteen Palloa vastaan. Viikon aiemmat matsit KPL on pelannut tiistaina SiiPeä ja torstaina IPV:tä vastaan. Molemmista mustakeltaiset ottivat täydet pisteet.

– Varmasti tulee tasainen vääntö. KiPa on viime aikoina parantanut paljon peliään. Pohjilla heillä on niukka tappio JoMaa vastaan sekä voitto Imatralta, KPL:n lukkari Janne Kivipelto kommentoi.

KiPan rosteri on kokenut viime aikoina muutoksia, kun Juha Toikka jätti seuran, mutta puolestaan Sami Mikkolanaho siirtyi Kiteelle Alajärven Ankkureista. Mikkolanaho on lyönyt viimeiseen kolmeen otteluun viisi juoksua.

– Sami on vanha joukkuekaverini Alajärveltä. On ollut mielenkiintoista seurata, miten hän Kiteellä pelaa. Alkuun hänellä oli hieman vaikeaa päästä peliin kiinni, mutta nyt on muutamaan viime peliin lyönyt hyvin juoksuja.

KiPa on viime otteluissa vaihdellut syöttävää lukkaria, kun Ville Liukku on asettunut lautasen ääreen jokeripaidan sijaan. JoMa-ottelussa torstaina Jesse Eskelinen oli jälleen syöttövuorossa, mutta tätä ennen kaksi edellistä ottelua Liukku toimi lukkarina.

– Mielenkiintoista nähdä kumpi tänään syöttää. Liukku pelasi pari ottelua ihan hyvin lautasen ääressä, mutta edelliseen otteluun Eskelinen oli tosiaan jälleen laitettu lukkariksi. Se muuttaa myös hieman heidän pelaamistaan, riippuen kumpi syöttää.

KPL ja KiPa kohtaavat tällä kaudella toista kertaa. Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin kesäkuun alussa Kiteellä. Tällöin KPL lähti kotiin kahden pisteen voiton kanssa. Tasainen taisto nähtiin silloinkin, sillä jaksot menivät lukemin 6–7 ja 7–7.

– Tasaista oli tosiaan viime kohtaamisessa ja niin oletan tänäänkin olevan. Meillä on viime otteluissa ollut tiukkaa ulkopeliä ja Siilinjärvellä löimme komeita juoksuja. Omalla hyvällä suorituksella kolme pistettä jää Kouvolaan!

Comments


bottom of page