top of page

Printcomin otteluennakko: KPL matkaa sunnuntaina JymyJussien vieraaksi


Perjantaina pisteputkessa jatkanut KPL matkustaa sunnuntaina Seinäjoelle JymyJussien vieraaksi. Kotijoukkue on aloittanut kauden odotuksiin nähden vaisummin, vaikka se on tällä hetkellä sarjassa kuudentena 10 pisteellä. KPL on kerännyt yhdeksästä ottelusta 23 pistettä ja on sarjassa toisena.

– JymyJussit on pelannut odotuksiin nähden heikommin, mutta on vaarallinen joukkue. Jos ajattelee, että toinen on pelannut alakanttiin, niin siinä kaivaa vain vaikeuksia itselleen. Turha ajatella niin, pitää valmistautua siihen, että sieltä tulee kova joukkue vastaan, 0+11 juoksua lyönyt Janne Kivipelto miettii.

Sasu Toikka nousee sunnuntaina numerolle kolme


JymyJussit vahvistui tällä kaudelle merkittävästi, kun Vimpelissä menestystä niittäneet Henri Puputti ja Mikko Haukkala liittyivät joukkueeseen. Vaikean alkukauden jälkeen JymyJussit ehti jo vaihtaa pelinjohtajaa ja Mikko Vainionpää vapautettiin tehtävistä kuuden kierroksen jälkeen. Pelinjohtajina ovat olleet vaihdoksen jälkeen Jussi Parvi sekä Antti Piuhola. Muutoksen jälkeen joukkue on voittanut kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi.

KPL koki perjantaina Sotkamon Jymyä vastaan kauden avaustappion. Kivipellon mukaan tiivis pelitahti on tässä kohtaa paikallaan.

– Hyvä kun uusi peli tulee nopeasti, ei tarvitse jäädä murehtimaan edellistä sen pidemmäksi aikaa.

Pelinjohtaja Matti Iivarinen on tehnyt KPL:n kokoonpanoon pieniä viilauksia, kun Antti Hartikainen siirtyy numerolle seitsemän ja Juho Hacklin nousee numerolle neljä. Iivarisen mukaan vaihdoksilla halutaan säästellä pelaajia kuumassa peliruuhkassa.

Kommentarer


bottom of page