top of page

Printcomin otteluennakko: Kopla hakee revanssia Imatralta


KPL hakee Imatran Pallo-Veikoista revanssia kesäkuun loppupuolen takaiseen vierastappioon.

Neljän ottelun voittoputkessa liitävä KPL matkaa torstai-illaksi Imatran Ukonniemeen IPV:n vieraaksi, jossa se koki edellisen tappion juhannuksen jälkeisellä viikolla. Nyt Koplalla on revanssin aika.

Kopla ei saanut edellisellä Imatran vierailulla peliään auki kuin vasta toisella jaksolla, mutta siinäkin IPV oli parempi. IPV oli kotikentällään parempi juoksuin 7–2 ja 3–2.

Edellisessä Imatran ottelussa Koplalla oli sairastuvalla kolme pelaajaa, mutta nyt siellä on enää vain kaksi, sillä Toni Laakso palasi tiistaina kokoonpanoon Siilinjärvellä ja löikin saman tien kolme juoksua.

–  Kyllä sitä oli odottanut, että pääsee taas touhuamaan. Mukava päästä Imatralle, viimeksi piti katsoa Imatra-peliä kotoa. Sieltä jäi varmasti hampaankoloon. Siellä pitää olla hyvä, meillä on nyt revanssin paikka, Laakso kommentoi.

Loukkaantuneiden kirjoilla edelleen olevien Sasu Toikan ja Anssi Lammilan paluu pelikuntoon antaa odottaa itseään. Toikka parantelee jalkavaivaansa ja on mahdollisesti pelikuntoinen elokuun alussa.

Siilinjärvi-ottelussa kesäkuussa alkulämmittelyn jälkeen verenkiertohäiriön vuoksi tutkimuksiin mennyt Lammila odottaa edelleen jatkotutkimuksiin pääsyä. Tähän mennessä tehdyissä tutkimuksissa ei ole löytynyt oireille selkeää syytä, joten Lammilan paluu peliasuun voi myös tapahtua pikaisestikin.

– Tutkimuksia on tehty, mutta mitään vakavampaa ei ole löytynyt. Päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Pelihimo on kova, mutta tässä vaiheessa mennään rauhassa ja odotellaan, että pelilupa tulee. Mukava on ollut katsoa, miten nuoret pojat ovat ottaneet vastuuta, levollisin mielin voi tällä hetkellä seurata sivusta, Lammila kertoo.

Jalkavaivaa potenut Laakso loukkaantui samaisessa SiiPe-kotiottelussa kesäkuun puolivälin tienoilla, joten huilia peleistä tuli lähes kuukauden verran. Laakso keskittyi pakollisen pelitauon aikana lähinnä fysiikkaharjoitteluun.

– Fysiikkaa tein pitkän tovin, mutta lajia en niin älyttömästi. Jonkun kerran olin ehtinyt lyödä palloa jo aiemmin, niin ei ihan tyhjästä lähtenyt Siilinjärvellä.

Comments


bottom of page