top of page

Printcomin otteluennakko: Kopla hakee revanssia!


Kouvolan Pallonlyöjien ja Sotkamon Jymyn välinen välieräsarja saapuu Kouvolaan perjantai-iltana, kun KSS Energia Areenalla otellaan sarjan toinen kamppailu. Jymy vei ensimmäisen kohtaamisen keskiviikkona juoksun erolla. KPL ei saanut keskiviikon ryöstöretkeltä toivottua saalista, kun välieräsarjan ensimmäinen kohtaaminen meni Sotkamon Jymylle lukemin 1–0. Jaksot olivat äärimmäisen tasaisia ja jaksotulokset kirjattiinkin juoksuin 5–5 ja 3–2. Juho Hacklin odottaa perjantain mittelöstä yhtä tasaista vääntöä.

– Samanlaista tiukkaa peliä on luvassa. Molemmat joukkueet ovat sitkeitä, eikä halua antaa mitään ilmaiseksi. Juoksun peli on varmasti tulossa myös tänään, Hacklin ennakoi.

KPL sai keskiviikkona Hiukassa enemmän kolmostilanteita, kun se kirjautti miehen kolmoselle 22 kertaa Jymyn 15 vastaan. Jymyn kotiutukset onnistuivat siis hiukan paremmalla teholla kuin KPL:n ja tässä “Hakki” näkeekin terästäytymisen paikan keltamustille. Miestä on saatava kotiin paremmalla prosentilla kuin Sotkamossa.

– Meidän täytyy saada kotiutuksiin enemmän kovuutta. Silloin, kun on paikka lyödä pinna, niin lyöntien on oltava laadukkaampia. Tilannetta tulemme saamaan taatusti, mutta nyt paikat on vain käytettävä.

Superpesiskausi 2019 elää parhaillaan huipennusta, jota jokainen on odottanut pitkän talven ja koko runkosarjan ajan. Otteluissa pelataan vain ja ainoastaan voitosta, jotta paikka finaaleissa aukeaa. Myös kokenut Hacklin tuntee sen, että jatkuvasti pelataan isoilla panoksilla.

– Todella mukavahan näitä matseja on pelata! Jännitystä on aivan eri tavalla, kun pelataan tällaisilla panoksilla. Tavallaan on niin lähellä tavoitetta, niin kyllä nämä ottelut sytyttävät aivan eri tavalla!

KPL oli keskiviikkona erittäin lähellä kotiedun ryöstämistä itselleen, mutta viime hetkillä Jymy oli terävämpi ja vei ottelun voiton. Hacklin kertoo, että iskunpaikkoja oli tutkittu tarkasti ja ennen illan ottelua niitä tarkennetaan vielä entisestään.

– Olimme hyvin scoutanneet Jymyn pelaamisen. Meillä on tiedossa ne paikat, mihin siellä pitää iskeä ja aamun ottelupalaverissa vielä vähän tarkennetaan asioita.

Infopaketti perjantain otteluun:

Ottelun alkamisaika

Portit KSS Energia Areenalla aukeavat kello 16.00. Itse ottelu alkaa klo 17.00.

Liput

Liput myynnissä Koplan verkkokaupassa osoitteessa www.seamchip.fi/kopla sekä KPL:n toimistolta osoitteesta Salpausselänkatu 40 (3.kerros). Koplan verkkokaupasta ja toimistolta voit ostaa paikkalipun otteluun mihin katsomonosiin tahansa, mutta portilla paikkalippuja ei enää myydä. Verkosta ostettuja yksittäisiä paikkavarauksia ei merkitä katsomoon mitenkään. B2-, D5- ja E-katsomoihin ei voi ostaa paikkavarauksia, joten ne tulevat varmuudella jäämään vapaaksi.

Lippujen hinnat välierissä: Aikuiset 18€ Opiskelijat ja eläkeläiset 13€ 7-17-vuotiaat lapset 5€ Kaikkiin verkosta tai KPL:n toimistolta ostettuihin paikkalippuihin lisätään 5 euroa.

Kausikortit

Ennen kauden alkua tai kauden aikana hankitut kausikorttipaikat ovat voimassa kauden loppuun saakka. Kannatta- ja Klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspeleissä.

Areenan palvelut

KSS Energia Areenan kioskit palvelevat heti porttien aukeamisesta klo 16.00 lähtien.

Areenan kioskeista löytyy monipuolisesti niin kahvia, teetä, virvokkeita, makeisia kuin jäätelöä Hiukopalaksi kioskeista löytyy niin Korian Palvilihan maistuvia makkaroita kuin suussasulavia hotdogeja.

Koplan fanishop palvelee jäähallin edustalla katoksen alla. Fanishopista löytyy erilaisia Kopla-tuotteita aina huppareista tuubihuiveihin sekä muun muassa aitoja KPL:n pelipaitoja. Käy hakemassa omasi ja tunnusta keltamustaa väriä!

Kopla-terassi palvelee kakkospesän takana ja terassilta näkee ottelun kulun erinomaisesti. Kopla-terassi on anniskelupiste, jonne on 18 vuoden ikäraja.

Comments


bottom of page