top of page

Printcomin otteluennakko: Anssi Lammilan paluu KSS Energia Areenalle


Sunnuntaina 16. kesäkuuta kesken alkulämmittelyn sairaskohtauksen saanut Anssi Lammila tekee paluun KSS Energia Areenalle pelaavassa kokoonpanossa. Lammila oli jo tiistaina mukana pelaamassa, kun KPL haki Alajärveltä 0–1 (1–7, 0–0) voiton.

– Kesken bussimatkan sain lääkäriltä peliluvan ja vielä tiistaina ei ollut tarkoitus pelata. Mutta meiltä oli sen verran pelaajia poissa, niin aika kylmiltäni menin sitten pelaamaan, Lammila kertoo.

Anssi Lammilan tuuletuksia on kaivattu


Lammilan yli seitsemän viikkoa kestänyt poissaolo ei juuri näkynyt miehen otteissa, vaan kapteenilla oli sopivasti virtaa pelata.

– Peli meni yllättävän hyvin, pystyin pitämään keskittymisen koko ajan pelissä. Enemmän jännitti omat tuntemukset pelin aikana kuin itse peli. Ulkopeliä pystyn kyllä pelaamaan, mutta tarkoitus on palautella kuntoa päivä kerrallaan. Tässä vaiheessa ei kannata yrittää tehdä kaikkea, Lammila muistuttaa.

Sunnuntaina KPL:llä on mukavasti haastetta, kun viime kauden mestari Joensuun Maila saapuu KSS Energia Areenalle. KPL:lle riittää ottelusta yksi piste kolmossijan varmistukseen. JoMa on ennen ottelua viiden pisteen takamatkalla.

– Eiköhän molemmilla ole fokus jo tulevassa perjantaissa ja pudotuspeliavauksessa. Mitään hölmöjä riskejä ei oteta. Ajattelen niin, että se yksi piste napataan mieluusti heti kättelyssä, niin ei jää viime tinkaan se homma. JoMalla on loukkaantumisia, mutta se on pirullisen tasainen porukka ja pystyvät pelaamaan, vaikka siellä onkin poissaoloja, Lammila pohtii.

KPL on kerännyt myös tällä kaudella eniten yleisöä lehtereilleen. Yleisökeskiarvo on piirun verran yli 1900 katsojaa ja Lammila on mielissään kotiyleisön tuesta.

– Meillä on kolme seuraavaa peliä kotikentällä. Yleisön tuki on tosi merkittävä, se on isompi asia kuin kimmoisa kotikenttä tai muut asiat. On hienoa palata takaisin pelaamaan kotiyleisön eteen.

  1. Liput otteluun

  2. Pub Old Tomin jälkipeleissä Toni Laakso

  3. Otteluisäntänä TT Monitoimipalvelut Group

Comments


bottom of page