top of page

Printcomin ennakko: Kovavireinen KPL mittaa Tahkon tason


Seitsemän ottelun voittoputkessa porskuttava sarjakakkonen KPL matkustaa sunnuntaina mittaamaan Hyvinkään Tahkon vireen. Ottelu alkaa jo kello 16.00 ja se on nähtävissä kouvolansanomat.fi-verkkosivuilla (tilaajille).

Tahkolle kuluva viikko on ollut kova. Tiistaina Vimpeli haki pisteet Pihkalasta ja perjantaina Joensuussa Tahko ei saanut pisteitä mukaansa. KPL on sitä vastoin oivassa vireessä, vaikka perjantaina Seinäjoen JymyJussit pisti KPL:n ahtaalle.

KPL on viihtynyt viime vuosina hyvin Pihkalassa. Joukkueet kohtasivat toukokuussa Hyvinkäällä, jolloin KPL oli parempi 0–2 (3–5, 3–4). Kesäkuussa Kouvolassa KPL murjoi Tahkon 2–0 (8–2, 4–1) tuloksella.

Matti Saukon vahvaa etenemistä tarvitaan taas sunnuntaina


Avara Pihkalan stadion mahdollistaa useamman juoksun läpilyönnit, yhteensä isännät ovat iskeneet kauden aikana 14 kunnaria. KPL on onnistunut kunnarissa yhdeksän kertaa. Tahkon kotiuttajajokeri Juha Korhonen nousi perjantain kierroksella kaikkien aikojen parhaaksi Tahkon kotiuttajaksi ohi Simo Eerikäisen. Kaksi edellistä kautta Koplassa iskenyt ”Kore” on lyönyt urallaan 84+957=1041 juoksua. Kautta aikojen tilastossa Korhonen on neljäntenä.

Antti Hartikainen on sarjan kuumin pelaaja tällä hetkellä


KPL:n nopeajalkaiset Tommi Mäentausta ja Matti Saukko sekä Antti Hartikainen ovat olleet kärjessä hyvässä vireessä. Saukko on hoidellut hyvin ykköstilannetta ja tällä hetkellä Superpesiksen paras vaihtaja Antti Hartikainen on ollut itsevarmuus kakkos-kolmosvälillä. Hartikaisen kärkilyöntiprosentti 2–3-välillä on peräti 86,6 %. Tahkon paras vaihtaja tällä välillä on Roni Wahl 73,3%.

Joukkueet kohtaavat uudestaan viikon päästä sunnuntaina Kouvolassa hyväntekeväisyysottelussa.

Commenti


bottom of page