top of page

Poikien Superpesis jatkuu tiistaina – sunnuntain edustuksen harjoituspelin liput myyntiin klo


Kuva: Hanna Heinonen


Poikien Superpesis jatkuu tiistaina KPL:n A-sarjan joukkueella kotiottelulla Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 18.00 ja siihen on vapaa pääsy. KPL on aloittanut sarjan kahdella tiukalla vierastappiolla Manse PP:tä ja Tahkoa vastaan. SMJ on kerännyt kahdesta ottelusta yhden pisteen, joten tiistaina molemmilla joukkueilla on varmasti nälkää nousta voittajaksi.

  1. Seuraa poikien Superpesiksen taivalta Instagramissa @kpl_b tai joukkueen omilta sivuilta TÄÄLTÄ

Sunnuntain harjoituspelin liput myyntiin tiistaina klo 9.00

KPL:n edustusjoukkue pelaa viikonloppuna tuplaottelut Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Joukkueet kohtaavat sunnuntaina KSS Energia Areenalla klo 15.00. Rajoitusten vuoksi Areenalle voidaan ottaa korkeintaan 500 henkilöä + pelaajat ja toimihenkilöt. Lippuja on siis vain rajoitetusti myynnissä KPL:n verkkokaupassa. Areenalla lipunmyyntiä ei ottelupäivänä ole. Lipunmyynti käynnistyy verkkokaupassa tiistaina klo 9.00.

Huomioithan lippua ostaessasi, että KSS Energia Areenan katsomot on jaettu turvallisuuden vuoksi kahteen lohkoon. Sisäänkäynti kolmospuolen betonikatsomoon tapahtuu teatterin portista (Salpausselänkatu) ja kotipesän sekä kakkospuolen katsomon sisäänkäynti jäähallin portista (Topinkuja).

HUOM! Kausikorttilaisille pyyntö: Ilmoitatteko ystävällisesti KPL:n toimistolle, mikäli ETTE OLE tulossa sunnuntaina otteluun. Näin voimme vapauttaa paikkoja lisää myyntiin. Kiitos avuliaisuudestanne.

  1. toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

Lue myös:

Comentarios


bottom of page