top of page

Piiska sivaltaa myös jatkossa – Valtteri Hämäläiselle jatkosopimus kauteen 2024

Kouvolan Pallonlyöjien oma kasvatti Valtteri Hämäläinen (23) on allekirjoittanut KPL:n kanssa jatkosopimuksen, mikä yltää kauden 2024 loppuun saakka.

- Kopla halusi jatkaa mun kanssa kaksi vuotta ja mulla oli siitä sama ajatus. Kouvolassa on ihmisen ja pelaajan hyvä olla. Koplassa on mahdollisuus pelata isoja pelejä ja isoa paikkaa, Valtteri Hämäläinen kertoo.


SM-hopeaan päättynyt kausi 2021 oli Hämäläiselle Superpesiksessä läpimurtokesä ja ensimmäinen KPL:n Superpesis-joukkueessa. Hämäläinen on ehtinyt urallaan edustaa myös Imatran Pallo-Veikkoja, Haminan Palloilijoita ja Kankaanpään Mailaa.

- Viime kaudella ”Hämppä” löi läpi itsensä kopparieliittiin. Loistava kausi takakentällä. Odotettiin paljon, mutta silti pikkaisen yllätti, miten hyvin pelasi. Iso merkitys, kun on tuon tason koppari. Hän pystyy polttamaan vaikeistakin paikoista, etenijällä on aina kiire, KPL:n hallituksessa pelaajaneuvotteluista vastaava Stefan Sburatura iloitsee. Hämäläisen mukaan uran ensimmäiset pudotuspelit ja finaaliottelut olivat hieno kokemus.

- Itselleni se oli iso vuosi. Pelaaminen on jatkuva oppimisprosessi, ikinä siihen ei voi olla liian tyytyväinen. Koko ajan pitää mennä eteenpäin ja etsiä uusia kehityskohteita, kopparin tontilta kovaa palloa kiskova Hämäläinen miettii ja löytää nopeasti omat kehityskohteensa.

- Mulla ne on varmasti sisäpeli ja nopeus, mitä pitää eniten kehittää. Myös vahvuuksia pitää kehittää, mies pohtii.

KPL:n tulevaisuuden rakentaminen on hyvissä kantimissa, sillä kaudelle 2023 on nyt kasassa seitsemän pelaajasopimusta. KPL tiedottaa lisää jatkosopimuksista lähiaikoina.

- Olen luottavainen tulevaisuuden suhteen. Joukkue vaikuttaa motivoituneelta ja tavoitteelliselta. Luvassa on varmasti hieno vuosi, Hämäläinen ennakoi tulevaa.

- Omalta osaltani voin sanoa, että sopimustilanne ei ole minun aikanani ollut näin hyvä. Koplaan päin on hyvin vetoa, meihin otetaan yhteyttä ja tänne halutaan pelaamaan, Sburatura jatkaa.

Kouvolan Pallonlyöjien sopimustilanne kausille 2023–2024

2023: Valtteri Luoma, Teemu Nikkanen, Patrik Vartama, Iiro Nokkala, Ville Pesu ja Matti Saukko, Iiro Haimi (pj), Eero Pitkänen (2. pj)

2024: Valtteri Hämäläinen


Katso julkaisuvideo:


Kommentare


bottom of page