top of page

Pesäpallon 100-vuotiskausi avataan Fuengirolassa

Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden superpesiskausi käynnistyy Fugepesis-tapahtuman kahdessa huippuottelussa Espanjan Aurinkorannikolla 23.-24. huhtikuuta 2022. Viralliset matkapaketit monipuolisine vaihtoehtoineen sisältävät pääsyliput molempiin otteluihin ja ovat nyt myynnissä fugepesis.fi-sivuilla.

Naisten superpesiskauden avaavat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit lauantaina 23.4.2022. Molemmat joukkueet lähtevät kauteen uusien pelinjohtajien, Roihuttaret Pasi Niemelän ja Maila-Jussit Juha Antikaisen, johdolla.

Miesten huippuottelussa päättyneen kauden sensaatiojoukkue Imatran Pallo-Veikot tekee ensiesiintymisensä ja saa vastaansa 19 Suomen mestaruutta historiansa aikana voittaneen kestomenestyjän Sotkamon Jymyn sunnuntaina 24.4.2022.

– Molemmissa otteluissa riittää runsaasti jännitettävää, kun uudistuneet joukkueet tekevät superpesiskauden ensiesiintymisensä. Pesäpallon juhlavuoden superpesiskausi saa varmasti arvoisensa avausviikonlopun Fuengirolan lämmössä, iloitsee Pesäpalloliiton vt. toiminnanjohtaja Jonne Kemppainen.

Viralliset matkapaketit sisältävät suorat lennot, laadukkaan majoituksen ja luotettavan matkanjärjestäjän, Saarikoski Travelsin, palvelut. Lisätietoa tapahtumasta ja matkapaketeista löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

– Kahden välivuoden jälkeen tapahtuman järjestäminen tuli mahdolliseksi, kun matkailun avautuminen on hyvässä vauhdissa. Matkapaketteja on saatavilla pidennetystä viikonlopusta aina kahdeksan vuorokauden lomiin ja niihin on liitetty suorat lennot Helsingistä. Matkapaketit sisältävät parhaat katsomopaikat molempiin otteluihin, kertoo Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski.


– Olemme iloisia, että voimme olla taas mukana järjestämässä superpesiskauden avaustapahtumaa, johon kansallispelimme juhlavuosi ja mielenkiintoiset joukkueet tuovat hienon lisän, Saarikoski kiittelee.

Fugepesis-tapahtuman yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin. Ottelut pelataan aiempien vuosien tapaan Elolan urheilukeskuksen stadionilla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pesäpalloliitto, Imatran Pallo-Veikot ja Saarikoski Travels.

Lisätietoa: Jonne Kemppainen, myyntijohtaja, Pesäpalloliitto, p. 045 166 1832

Jani Valkeapää, urheilutoimenjohtaja, Imatran Pallo-Veikot, 050 538 7190

Juha Saarikoski, Saarikoski Travels, 050 066 5122


Kuva: superpesis.fi

Comments


bottom of page