top of page

Pesäpalloliitto ja ŠKODA starttaavat yhteistyön

Päivitetty: 5. toukok. 2021


ŠKODA on Suomen Pesäpalloliiton uusi pääyhteistyökumppani. Monipuolinen yhteistyö näkyy ja kuuluu vahvasti tulevissa tapahtumissa, superpesisotteluissa sekä eri mediakanavilla.

Suomalaisten kansallispelillä menee hyvin. Koronavuodesta huolimatta peli on voimissaan, ja superpesiskausi miesten ja naisten pääsarjoissa pääsee jälleen käyntiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Myös ŠKODA näkyy uuden yhteistyön myötä Pesäpalloliiton toiminnassa jatkossa monin tavoin.

– Škoda on meille merkittävä pääyhteistyökumppani. Kehitetyn kumppanikonseptin myötä rakensimme monitasoisen yhteistyön, jonka ansiosta muun muassa tuomme tarinoita esiin superpesisseurojen taustoilta sekä vahvistamme Superpesiksen katsojakokemuksia. Škoda on arvostettu brändi, joka vahvistaa myös Superpesis-brändin kehitystä. Lähdemme innolla uuteen kauteen, Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen kiittää.

[ Pesäpalloliitto ja ŠKODA starttaavat yhteistyön -video: https://youtu.be/-fwSAxAay90 ]

ŠKODA näkyy ja kuuluu tulevan pesäpallokauden aikana eri mediakanavilla, Superpesiksen otteluissa ja tapahtumissa. Kauden päätteeksi palkitaan yhteistyössä lyöjätilastojen voittajat eli kauden lyöjäkuningas ja lyöjäkuningatar. Luvassa on myös yhteistyötä lasten ja nuorten leireillä sekä paljon muuta.

Comentarios


bottom of page