top of page

Pesäpallolegenda Toni Kohonen vahvistamaan Ykköskoplaa loppukauden sopimuksella


Kaikkien aikojen pesäpalloilija Toni Kohonen vahvistaa Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkuetta loppukauden sopimuksella. 47-vuotias Kohonen päätti pelaajauransa viime kauden päätteeksi IPV:n paidassa.


Kohonen on pelissä mukana lauantaina, kun KPL kohtaa Kankaanpään Mailan KSS Energia Areenalla klo 14.00. Ottelussa legendan paluun kunniaksi myös grilli kuumana ja Kopla-terassi avoinna.


Iso esikuva nuorelle joukkueelle


Toni Kohonen saapui pelaamaan ensimmäisen kerran Kouvolan Pallonlyöjiin kaudella 2007. Kohonen on pelannut KPL:n Superpesis-joukkueessa yhteensä kuutena kautena. KPL on voittanut Kohosen aikana neljä SM-hopeaa.


KPL:n nuoreen Ykköspesis-joukkueeseen tuo paljon kokemusta, mutta on myös tärkeä esikuva kehittyville pelaajille. Alla olevasta kuvasta voi havaita, millainen merkitys Kohosella on ollut tämän hetken KPL:n pelaajistoon.

Kuvassa Itä-Länsi 2011 vasemmalta KPL-junnut Miska Tähtinen, Aapo Kinnunen, Aatu Järvinen (numero 1), Santeri Pasi (aurinkolasit), Jasperi Luoma, Valtteri Hämäläinen ja Matti Skyttä (Kuva: Jukka Rasimus)


Tervetuloa seuraamaan KPL:n Ykköspesis-joukkueen loppukauden otteluita! Jäljellä olevat ottelut runkosarjassa:


La 29.7. klo 14 KPL - KaMa

Ke 2.8. klo 18 Lohi - KPL

To 3.8. klo 18 APV - KPL

Ma 7.8. klo 18 HP - KPL

Ke 9.8. klo 18 PuPe - KPL

La 12.8. klo 18 KPL - APV

Comments


bottom of page