top of page

Perjantain kotiavaus siirtyy

Kouvolan Pallonlyöjien sarjakauden piti alkaa tämän viikon perjantaina 4.6. kotiottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan. Ottelu on päätetty siirtää Kymenlaaksossa voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Näin ollen KPL:n kausi alkaa vieraspelillä sunnuntaina 6.6. Siilinjärvellä.


KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto toteaa, että pelaaminen tyhjille katsomoille ei ole seuralle taloudellisesti mahdollista. Tässä vaiheessa hän ei pysty lainkaan ottamaan kantaa vielä tuleviin peleihin tai mahdollisiin ottelusiirtoihin.


KPL toivoo, että myös Kymenlaaksossa aluehallintovirasto päättäisi luopua ulkona järjestettävien tapahtumien tiukista rajoituksista Valtioneuvoston ohjeen mukaisesti, kuten monilla muilla alueilla AVI:t jo ovat tehneet.


- Olemme ajautumassa todella epäreiluun tilanteeseen, kun suurin osa seuroista saa pelata yleisölle, mutta muutama seura ei, Lehto harmittelee.


KPL-KaMa –ottelun uusi ajankohta tiedotetaan mahdollisimman pian. KPL pyytää katsojilta ymmärrystä hankalassa tilanteessa ja tiedottaa tulevista kotipeleistä heti, kun niistä varmaa tietoa on.


Comments


bottom of page