top of page

Pelinjohtaja Petri Tuuva lähtee joukkueen kanssa luottavaisin mielin kohti kesäkuun viimeisiä matseja


Maanantaina 17.6. pelataan Kiteen Palloa vastaan klo 18.00 Kiteen Rantakentällä. Ottelu on Ruudun päälähetys. Otteluennakon haastattelussa pelinjohtaja Petri Tuuva summaa alkukautta ja tulevia otteluita.


Runkosarjan puoliväli lähenee ja kesäkuun viimeiset pelit ovat käsillä. Kuluneella viikolla vierailtiin Alajärvellä ja sieltä mukaan otettiin kaksi pistettä - ei pisteettömiä otteluita siis edelleenkään. Sarjataulukossa Kopla on tällä hetkellä numerolla 8 ja pistein 17, mutta pelinjohtaja Petri Tuuvan sanoin kokonaisuutta katsoen ihan hyvässä vauhdissa ollaan. On syytä huomioida, että mm. sarjataulukon kärjillä on useamman ottelun etumatka.

- Kaikkihan tietää, että kausi alkoi kolmella kotaritappiolla mutta sen jälkeen on päästy ihan hyvään vireeseen. Ulkopeli on ollut oikeastaan koko kauden voittavalla tasolla, enemmän niitä ongelmia on ollut sisäpelissä mutta sekin on petraantunut pikkuhiljaa. Omalla tavallaan ihan hyvässä vauhdissa ollaan, Tuuva summaa.


KiPa on keräillyt pisteitä niinikään parilla puhtaalla voitolla, kotarivoitoilla ja jaksovoitoilla ja viimeisimmät pelit ovat olleet tuottoisia. Sarjataulukossa KiPa on Koplaa pykälän edellä samoin pistein, yksi ottelu ja yksi voitto enemmän. Mitä maanantain kohtaamiselta voidaan odottaa?


- Ensinnäkin se on Sutkin juhlapeli (Kari "Sutki" Sutisen 80-vuotisjuhlaottelu), niin kiva että on tällainen spesiaalipeli. Tottakai sinne on kiva mennä ja siellä on kova kotijoukkue aina. Kiteelläkin taitaa olla seitsemäs peli pisteputkessa, että siellä on kova vastus mutta uskon että löydetään lääkkeet millä voitetaan.


Mitä ajatuksia kaudesta eteenpäin ja tulevasta kotimatsista Vimpelin Vetoa vastaan?


- Kyllä ihan luottavaisin mielin ollaan, tiedetään missä mennään niin ei ole suurta huolta mihinkään suuntaan. Toivotaan, että keskiviikkona on hyvä ilma ettei ainakaan sen takia tarvi jäädä pois. Nyt kaikki vaan sankoin joukoin katsomaan, siitä tulee varmasti hieno juhannuksenaloitus pesiksen festivaali ja hyvätasoinen matsi!


Katso haastattelu ja aamutreenien tunnelmaa videolta Koplan somesta.


Seuraavat ottelut


KSS Energia Areenalla nähdään kaupungin polttavimmat juhannusetkot, kun Vimpelin Veto saapuu vieraaksi keskiviikkona 19.6. klo 18.00. Ottelussa juhlitaan lisäksi Pesiskoulun päättäjäisiä.


Juhannustauon jälkeen jatketaan Seinäjoella tiistaina 25.6. klo 18.00 ja Imatralla perjantaina 28.6. klo 18.00. Sitten vuorossa on Itä-Länsi -viikonloppu.


Heinäkuun ensimmäinen kuumaakin kuumempi kotimatsi pelataan KSS Energia Areenalla keskiviikkona 3.7. klo 18.00 Sotkamon Jymyä vastaan.


Kotiotteluiden otteluliput myynnissä Koplakaupassa.

Comments


bottom of page