top of page

Patrik Wahlsten KPL-paitaan kahden vuoden sopimuksella - KPL:n joukkue on valmis26-vuotias Patrik Wahlsten saapuu Kouvolan Pallonlyöjiin jokerikotiuttajaksi kahden vuoden sopimuksella. Vaasan Mailan kasvatti on urallaan edustanut Superpesiksessä Sotkamon Jymyä, Koskenkorvan Urheilijoita ja Joensuun Mailaa. Wahlsten voitti ensimmäisen SM-mitalinsa kuluneen kesän päätteeksi JoMan paidassa.

-Siirto Koplaan tuntui parhaalta ratkaisulta. Vähän uutta ja pikkaisen lähempänä kotikulmia. Täällä on huippuporukka ja menestysmahdollisuudet, siinä varmaan pääsyyt. Lyöntivoimaa ja läpilyöntiuhkaa tuon lisää joukkueeseen, Wahlsten miettii.

Wahlsten nousi komeetan lailla Superpesiksen jokerikotiuttajaksi kaudella 2018, kun mies kiskoi Koskenkorvan Urheilijoissa 5+92 kotiutusta. Kaudella 2020 Wahlsten oli lyöjätilaston toinen. Wahlsten on lyönyt urallaan 129 ottelussa 10+322 juoksua.

Kausi 2022 oli Wahlstenille rikkonainen käsivamman vuoksi, eikä mies pystynyt runkosarjassa pelaamaan kuin 13 ottelua.

-Tässä kohtaa näyttää hyvälle. Pikkaisen pitää vielä huilata käden kanssa, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa.

Wahlsten odottaa innolla uuden joukkueen kohtaamista. Entuudestaan ”Pate” kertoo joukkueessa olevan aika paljon puolituttuja miehiä.

-KPL:ssä on taitavia poikia pelaamaan. Mulle KPL on näyttäytynyt sille, että pelaajat on urheilullisia ja lajitehokkaita. Vuodesta toiseen ne ovat olleet huipputasolla, kiva tuoda oma panos siihen.Kouvolan Pallonlyöjien joukkue kaudelle 2023

Valtteri Hämäläinen, Aapo Kinnunen, Eemeli Laine, Matti Latvala, Jasperi Luoma, Valtteri Luoma, Tommi Mäentausta, Teemu Nikkanen, Ville Pesu, Elias Pitkänen, Arttu Ruuska, Matti Saukko, Patrik Wahlsten ja Patrik Vartama.


Taustaryhmä:

Iiro Haimi (pelinjohtaja), Eero Pitkänen (kakkospelinjohtaja), Jere Pelkonen, Anssi Lammila, Ari Pakarinen, Petri Federley, Mikko Kondratjeff, Antti Järvinen ja Riku Henttonen.


Comments


bottom of page