top of page

Patrik Vartama Koplaan!

Patrik Vartama liittyy Kouvolan Pallonlyöjien Superpesisjoukkueeseen. Vartama siirtyy Koplaan Hyvinkään Tahkosta kaksivuotisella sopimuksella (2022+2023).


Patrik Vartama (s. 1998) on Jokioisten Koetuksen kasvatti. Kaikki 153 pelaamaansa Superpesisottelua Vartama on pelannut Hyvinkään Tahkossa, jonka Superpesismiehistöön hän on kuulunut vuodesta 2017 lähtien. Hänen omin ulkopelipaikkansa löytyy polttolinjasta. Ulkopelissä Vartama on kunnostautunut erittäin vahvana tekijänä. Sisäpelissä Vartamaa voi peluuttaa sekä etenijänä että vaihtajana. Kaudella 2021 mies pelasi kaikki Tahkon 27 runkosarjaottelua kärkilyöntiprosentin ollessa 66,03. Tuotuja juoksuja hänen tililleen kertyi menneellä kaudella 33 ja lyötyjä 2+7.


Pallonlyöjiin Vartama saapuu hyvillä mielin. ”Ehkä eniten olen innoissani uudesta joukkueesta ja uusista persoonista, joiden kanssa pääsee tekemään hommia. Ei samaa tuttua ja turvallista kuin tähän asti, vaan jotain uutta. Koplasta olen kuullut paljon hyvää, treenikulttuuri ja kaikki on Kouvolassa hyvin ja miksipä ei haluaisi liittyä menestyvään joukkueeseen! Kehityskaari on monella pelaajalla mennyt ylöspäin sen jälkeen, kun on Koplaan siirtynyt.”


Kouvolasta kaupunkina Vartama kertoo kuulleensa lähinnä iänikuisia betonijuttuja. Kävelykatu on jäänyt miehelle keskustasta mieleen, koska sellaista ei ole Hyvinkäällä. Lisäksi hän mainitsee kuulleensa, että Kouvola on kova urheilukaupunki ja odottaa innolla, että pääsee toteamaan tämän itse käytännössä. Vierasjoukkueen riveissä Kouvolassa on ollut Vartaman mukaan aina hyvä tunnelma, joten Koplan pelaajana hän odottaa tunnelmaa kotikentällä erityisesti.


Pelinjohtaja Iiro Haimi on luonnollisesti mielissään uudesta pelaajasta:

- Vartama tuo joukkueeseen lisää juoksuvoimaa ja hän lukeutuu tällä hetkellä sarjan aivan huippuetenijöihin. Ulkopelissä hänelle on kaavailtu isoa roolia polttolinjassa. Patrikin tulon myötä meillä on useita eri vaihtoehtoja ulkopeliin. Katsotaan, miten lopullinen rooli talven ja kevään aikana muotoutuu.


Patrik Vartama (Kuva: Vesa Sailio)


Iloisten pelaajauutisten lisäksi myös kausikorttimyynti alkaa! Kausarit tulevat myyntiin tiistaina 5.10.


Vanha kausikorttilainen: Pidäthän korttisi tallessa! Kauden 2021 kortti toimii myös kaudella 2022, kun siihen on tiedot päivitetty.

Comments


bottom of page