top of page

Paikallisvastustaja HP vieraaksi tiistaina - ennakossa Ville Pesu


Kuva: Raine Martikainen

Pallonlyöjät kohtaa tiistaina paikallisvastustaja Haminan Palloilijat. Ottelu KSS Energia Areenalla alkaa klo 18. Joukkueet kohtasivat toisensa jo kerran runkosarjassa, kesäkuun 12. päivä Haminan Vallikentällä. Tuolloin KPL vei voiton jaksoin 0-2.


Ottelua ennakoimassa kävi etenijäjokeri Ville Pesu. Hän totesi JoMa-pelissä sunnuntaina lyömästään kunniajuoksusta, että oli aikeissa lyödä palloa kakkospussiin, mutta joku vinkkasi JoMan muuttaneen ulkopelikuviotaan. Pesu päätti näin ollen lyödä palloa täydellä voimalla kakkospuolelle. "Sattu menee läpi tällä kertaa."


Omasta pelistään kauden tässä vaiheessa Pesu oli sitä mieltä, että lyöntipeli on toiminut hyvin. Etenemisvirheitä hän haluaisi saada vielä vähemmäksi, mutta muuten oma peli tällä kaudella tyydyttää miestä.


Haminan Palloilijat vaihtoi juuri vasta pelinjohtajaa - Petri Pulliainen korvasi Juho Kaikon. Sarjanousija HP on voittanut pelaamistaan 11 ottelusta toistaiseksi vain yhden. Sarjapisteitä koossa on viisi. Tällä saldolla Hamina pitää sarjataulukon viimeistä paikkaa. Pitkään loukkaantuneena ollut Sasu Toikka saatiin vihdoin mukaan HP:n pelaavaan kokoonpanoon, joten lyöntivoimaa joukkueesta löytyy tällä hetkellä enemmän kuin alkukaudesta.


Ville Pesu totesi, että pelinjohtajan vaihdos antaa aina hetkiseksi joukkueelle pienen buustin. Hän arveli, että HP tulee varmasti kovalla tsempillä päälle tiistain pelissä. Pallonlyöjien ulkopeli on kuitenkin ollut kauden mittaan niin hyvissä uomissa, että mitään hätää ei Koplalla huomisessa pelissä pitäisi olla. "Kovaa ne tulee varmaan päälle. Se pitää vain kestää", ilmoittaa Pesu.


Videon haastattelusta löydät täältä.


Kouvolan Pallonlyöjät - Haminan Palloilijat ti 13.7. klo 18:00


Ottelussa toteutetaan yhteistyössä otteluisäntä OP Kymenlaakson sekä Hope ry:n kanssa Reppu joka selkään -keräys. Katsojat voivat tuoda uusia reppuja ja penaaleja sisäänkäynneillä oleviin keräyspisteisiin. Reput lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräys jatkuu OP Kymenlaakson konttoreissa 30.7. asti.


Otteluisäntä OP Kymenlaakso jakaa omistaja-asiakkailleen 100 pääsylippua ja vesipulloa. Lipun saa näyttämällä edun OP-mobiilista jäähallin portilla klo 16.45 alkaen. Etuun on oikeutettu OP Kymenlaakson omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset ja OP-mobiili. 1 lippu ja vesipullo / omistaja-asiakas. Lippuja ei voi varata ennakkoon.


Lippuja otteluun myydään ennakkoon toimistolla klo 14 saakka. Edenred, Smartun ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Liput verkossa.


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!


Comments


bottom of page