top of page

Ottelut jatkuvat Sotkamossa maanantaina

Päivitetty: 3. kesäk.

Ottelut jatkuvat Sotkamon Jymyn vieraana Marjex Stadionilla maanantaina 3.6. klo 18.00.


Viimeisin kotiottelu oli Koplan juoksujuhlaa, kun sisäpeliin saatiin hyvä vire. Pelinjohtaja Petri Tuuvan sanoin matsissa nähtiin ensimmäistä kertaa Koplan parhaimmistoon luettavaa sisäpeliä. Tällä vireellä jatketaan tuleviin otteluihin.


Voitto tuli tärkeään saumaan ennen reissua Sotkamoon yhteen kauden kovimmista matseista. Maanantaina vastassa on siis viime vuosien kärkinimi ja viime vuoden mestari Jymy, jonka alkukausi on ollut voitokasta vaikkakaan ei ylivoimaista, sillä jaksoja on mennyt tasan yllättäviäkin vastustajia vastaan. Pisteitä he ovat ehtineet kerryttää kuitenkin hyvän kasan ja pitävät sarjataulukon kärkipaikkaa näillä 18 pisteellään.


Jymyn riveistä viime kauden jälkeen muualle lähtivät mm. Niko Korhonen, Lauri Rönkkö, Antti Kiiskinen ja kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski. Pelinjohtajaksi Jymyyn siirtyi Koplassa neljä kautta pelinjohtajana ollut Iiro Haimi.


Kopla kohtasi Jymyn viimeksi lähes vuosi sitten, kun supervuoroparissa Jymy nappasi ottelun voiton. Huomenna taistellaan voitosta Hiukassa!


Kotiottelut keskiviikkona ja sunnuntaina


Koplan seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 5.6. klo 18.00, kun vieraaksi saapuu Hyvinkään Tahko. Viikon toinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 9.6. klo 16.00 Kempeleen Kiriä vastaan. Liput molempiin otteluihin ovat myynnissä Koplakaupassa.

Comments


bottom of page