top of page

Otteluraportti: Veto nollasi Koplan – kolmossija varmistui

Vimpelin Vedon kotiuttaminen oli vahvaa sunnuntaina KPL:n runkosarjan päättäneessä ottelussa. KPL tuskaili oman sisäpelinsä kanssa ja pisteet jäivät Vimpeliin oikeutetusti 2–0 (4–0, 3–0). Tappio ei kuitenkaan vaikuttanut KPL:n sijoitukseen, sillä Jymyn napatessa vain kaksi pistettä, varmisti KPL kolmossijansa. Viikon päästä alkavissa puolivälierissä vastaan tulee Koskenkorvan Urheilijat. Kotijoukkue Vedon oljenkorsi runkosarjan voittoon jäi vielä elämään, sillä Veto ja JoMa ovat tasapisteissä sarjan kärjessä.

– Huonoa pelinjohtamista. En osannut valmistella joukkuetta tähän peliin, pelinjohtaja Eero Pitkänen mietti.

– Vimpeli kotiutti myös hyvin, vaikka ajoittain ulkona pelattiin hyvin. Me ei saatu niitä avaavia pinnoja aikaan, Pitkänen jatkoi.

Vimpelin Vedon jokeri Janne Mäkelä löi ottelussa kauden 100. kotiutuksena ja tinttasi yhteensä neljä kotiutusta. Nuori Perttu Ruuska sivalsi kaksi juoksua.

Tommi Mäentausta palkittiin Koplan parhaana


KPL:n parasta esitti kärki Tommi Mäentausta. Kakkospalkinnon pokkasi Matti Latvala. Joukkueen kokoonpanosta puuttui pienen vaivan vuoksi Toni Laakso.

Pitkäsen mukaan KPL esitti jatkosarjassa kaikkiaan hyvää peliä.

– Kokonaisuudessa viisi voittoa ja yksi tappio jatkosarjassa. Pelattiin tosi hyviä pelejä. Tänään oli ainoa sellainen peli, että ei saatu oikein iskua päälle. Meille kaikki olivat merkityksellisiä pelejä, mikä oli hyvä juttu.

Puolivälierät alkavat sunnuntaina 20.8.2017 KSS Energia Areenalla.

Puolivälierien vahvistettu ohjelma:

Su 20.8. klo 16.00 KPL vs. KoU Ke 23.8. klo 17.30 KoU vs. KPL To 24.8. klo 17.30 KPL vs. KoU

Tarvittaessa

La 26.8. klo xx KoU vs. KPL su 27.8. klo 16.00 KPL vs. KoU

Comments


bottom of page