top of page

Otteluraportti: Ratkaisu siirtyi sunnuntaille

1980 katsojaa saivat pettyä lauantaina, kun Joensuun Maila haki 0-2 (1-2, 2-3) voiton 2. pronssiottelusta ja ratkaisu siirtyi sunnuntaille. Ratkaiseva pronssiottelu pelataan Joensuun Mehtimäellä kello 16.00 ja se tulee suorana Koplaradiosta.

KPL oli ottelussa niskan päällä, mutta kotiuttaminen takkusi (kolmostilanteet 16-11). Myös ulkopelissä KPL lipsautti pelinjohtaja Eero Pitkäsen mukaan liikaa räpylästä.

-Peleillä oli eroa. Joensuussa 600 katsojaa, täällä 2000 katsojaa. Hienoa, että kouvolalaisyleisö otti tämän pelin vastaan. Nämä ovat hyviä pelejä, eivät mitään hukkamatseja. Hyvät joukkueet pelaavat. Kouvolalaiselle yleisölle iso kiitos, kannustivat ja se sytytti pelaajat. Pelillisesti kolmostilanteisiin ratkesi. Me annettiin käsistä neljä juoksua ja kolmostilannelyönneistä ei ole mitään sanottavaa, pettynyt Pitkänen mietti.

Avausjaksolla JoMa rynnisti ensimmäisessä vuorossa 0-2 karkumatkalle, joka riitti jakson loppuun saakka. KPL:n ainoan löi Juha Korhonen, mutta kolmostilanteiden purku takkusi.

Toisella jaksolla KPL meni johtoon Sasu Toikan lyönnillä, mutta JoMa vastasi Henri Litmasen ja Juha Niemen kotiutuksilla. Korhonen tasoitti jakson, mutta Niemi ratkaisi jakson kolmannen aloittavalla komealla kolmosluukkulyönnillä.

KPL:n parhaana palkittiin Sasu Toikka. Mies uskoo Koplan mahdollisuuksiin sunnuntaina.

-Eiköhän me “Hosaa” huudeta pelin jälkeen, Toikka päätti.

JoMan parhaaksi valittiin lukkari Mika Väisänen.

teksti: Harri Liekola kuvat: Teemu Parta

Comentarios


bottom of page