top of page

Otteluraportti: KPL taisteli loppuun saakka

KPL:n toisen jakson taistelu oli siivittää kolmannen välieräottelun supervuoroon, mutta ratkaisu jäi kalkkiviivoille. Avausjaksolla pelin hallinnan menettänyt KPL joutui toteamaan Vedon 1-0 (7-3, 5-5) voitolla vahvemmaksi.

-Joukkue näytti lopussa, että se haluaa voittaa. Aiomme mennä tästä vielä jatkoon, päättäväinen pelinjohtaja Eero Pitkänen totesi.

Avausjaksolla KPL meni Sasu Toikan ja Valentin Ikosen lyönneillä 0-2 karkumatkalle, mutta Veto sai pelin tasoihin toisen tasoittavalla. Toikan läpilyönnillä KPL meni uudestaan johtoon, mutta karkeat ulkopelivirheet veivät Vedon karkuun, eikä Kopla enää sieltä noussut.

Toisella jaksolla Veto meni saman tien karkuun 4-0. KPL heräsi taisteluun kolmannen tasoittavalla 5-0-tilanteessa. Juha Korhosen kaksi hermopalloa polttelivat Olli Heikkalan hyppysissä ja KPL sai juoksuhanat auki 5-2:een. Lisää tuli Vedon ulkopelin sortuessa paineen alla. Iiro Nokkalan komea tasoitus 5-5:een ei sen sijaan antanut Vedolle armoa.

KPL nollasi neljännen aloittavalla Vedon ja tasoittavalla Juha Korhonen pääsi vielä yrittämään kotiutusta. Täpärä palo kotipesään, eikä Saarikentän ihmenousua nähty loppuun.

KPL:n parhaana palkittiin Sasu Toikka ja kakkospalkinnolla Matti Saukko. Vedon paras oli Henri Puputti ja viisi lyönyt Janne Mäkelä. KPL:n kokoonpanosta olivat poissa Toni Laakso ja Matti Latvala.

Välierät jatkuvat tiistaina KSS Energia Areenalla klo 17.00!

kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page