top of page

Otteluraportti: KPL jatkaa voittoputkessa

KPL jatkaa sarjakärjessä myös sunnuntain kierroksen jälkeen. KPL kävi hakemassa Kempeleen Kiriltä täydet pisteet 0–2 (0–7, 2–3) voitolla. Ottelun ratkaisupelaajaksi nousi numerolla kaksi pelannut Teemu Nurmio, joka pyssytti avausjaksolla jo kauden kolmannen kunnarinsa.

– Normaali peli, ei mitään erikoista itse pelissä. Tulos oli meille positiivinen, 10 kärkilyöntiä tilastoinut Nurmio kertasi.

KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen oli tyytyväinen voitosta.

– Pelattiin erinomaisen hyvä peli. Vastustaja jäi viiteen kolmostilanteeseen ja sai aikaan 22 kärkilyöntiä, Pitkänen iloitsi.

Läpilyönnit ratkaisivat avausjakson

Joukkueet nyhjäsivät avausvuoron ilman juoksuja. Toisessa vuorossa KPL sai juoksuhanat auki KeKin avustuksella. Kahdella palolla ajoa purkanut Juho Hacklin löi polttolinjaan, mutta KeKi ei saanut tehtyä kolmatta paloa ykköseltä eikä kotipesästä. Sasu Toikan 0–2 oli komea kumura kakkosjatkeelle.

KPL jatkaa voittokkaana


KeKin sisäpeli pysyi tukkoisena koko jakson ajan, eikä se saanut etenijän kuin kertaalleen kolmospesälle. KPL ratkaisi jakson kolmannen aloittavalla Anssi Lammilan ja Toni Laakson kauden avauskotiutuksilla. Lisää pökköä iskivät vielä Nurmio kunnarilla ja Juha Korhonen komealla takarajan puhkaisulla. Jakson lopputulos 0–7.

– Ekalla jaksolla saatiin tilannetta ja juoksuja hieman KeKin virheistä. Toisella jaksolla kaveri roikkui hyvin mukana. Teemulta (Nurmio) hieno peli niin mailassa kuin takana, Pitkänen kehui.

Kivipellon kumura upposi

KeKi sai sisäpeliään hieman auki toisella jaksolla, ja onnistui myös lyömään avausjuoksun. Ossi Meriläisen polttolinjaan suunnattu lyönti avausvuorossa riitti juoksuun, kun palautusheitto ei pysynyt Janne Kivipellon räpylässä.

KPL tuli kuitenkin tasoittavalla ensin rinnalle Sasu Toikan kumuralla ja ohi Valentin Ikosen millimetrin tarkalla välilyönnillä. KeKi nousi vielä toisen aloittavalla tasoihin Jarmo Viittasen komella välilyönnillä.

Janne Kivipelto otti pari maukasta kärpästä ja löi toisen jakson ratkaisun


Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Janne Kivipellon vapaa kumura tippui hienosti kakkosjatkeelle ja Matti Saukko toi 2–3.

Koko ottelun kolmostilanteet KPL:lle 5–18 (avausjaksolla 1–11).

Seuraava KPL:n ottelu helatorstaina 25.5. klo 16.00. Vastaan KSS Energia Areenalle tulee Pattijoen Urheilijat.

teksti: Harri Liekola kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page