top of page

Otteluinfo kolmanteen finaaliin sunnuntaina 16.9.


Kouvolan Pallonlyöjät ja Joensuun Maila kohtaavat kolmannessa loppuottelussa sunnuntaina 16. syyskuuta klo 16.00 alkaen. KSS Energia Areenan portit aukeavat klo 14.00 ja Kopla-klubi VIP-vieraille Lumon Areenan Orpe-klubilla klo 14.30.

Parkkeeraus

KSS Energia Areenan lähimmät pysäköintipaikat ovat Sumulaakson (Sumulaaksontie) parkissa ja Ässätornin parkissa (Salpausselänkatu). Muita parkkialueita ovat mm. Urheilupuiston koulun ja Yhteislyseon parkit sekä keskustassa Välikadun parkkialue.

Pyöräparkit löytyvät kaikilta sisääntuloporteilta.

Sisääntulo KSS Energia Areenalle

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteitä on kolme. Lipunmyyntipisteiltä saa ainoastaan numeroimattomia lippuja E- ja B2-katsomoon.

Sisääntultaessa esitä hankkimasi QR-lippu/pääsylippu tai ota QR-lippu valmiiksi esille puhelimeen. Olemme uusineet sunnuntain otteluun lipuntarkastuksia ja Areenalla on käytössä skannerit, joilla liput luetaan. Tällä toivomme välttävämme jonojen syntymistä sisääntuloissa. Huomioithan myös, että Areenalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä otteluun on tulossa jopa 4500 katsojaa.

Ässätornin portilla (Salpausselänkatu 40) ei ole maksupäätettä. Sisään pääsee ennakkolipuilla, Kopla-kortille ladatuilla lipuilla ja kausikorteilla, sekä käteisellä. KPL:n 12–17-vuotiaat juniorit kulkevat tämän portin kautta.

Teatterin portilla (Salpausselänkatu 38) on käytössä yksi maksupääte, joka löytyy vasemmanpuoleisesta lippukopista, takakentän puolelta. Avaamme myös kolmannen lipunmyyntipisteen, joka kuitenkin sulkeutuu pelin alkaessa kello 16.00.

Jäähallin portilla (Topinkuja) toimii kaksi lippukoppia, joista molemmista löytyy maksupääte. Käteisasiakkaille on ylimääräinen lipunmyynti.

Skeittiparkin sisäänkäynti, eli pukukoppien ja vessojen luona oleva käytävä on käytössä vain liikuntarajoitteisten ja lastenvaunuilla kulkua varten. Tällä sisäänkäynnillä EI OLE LIPUNMYYNTIÄ. Lippu pitää hankkia muilta porteilta. Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa.

Myyntipisteet

KSS Energia Areenalla on useita myyntipisteitä, joissa maksuvälineinä käyvät käteinen sekä osassa kioskeja maksukortit.

Uusi myyntikioski on jäähallin portin lähellä.

Terassit palvelevat kakkospuolella VMP-terassilla sekä kolmospuolella katsomon päällä kakkosterassilla.

Fanituotemyynti on kentän tasolla sinisessä kontissa. Käy hankkimassa omat fanituotteesi ja pukeudu Koplaan! Huiveja ja pipoja voi ostaa myös betonikatsomon yläosassa olevalta terassipisteeltä.

Kioskit, fanishop, VMP-terassi ja kakkosterassi avataan 14:00.

Lipunmyynti ja katsomopaikat

Ennakkolippuja on myyty numeroiduille paikoille lähes 2500 kappaletta. A1, A2, B1, C1, C2 ja C3-katsomoiden paikat on loppuunmyyty. D-katsomosta (katettu katsomo kolmospuolelta) löytyy vielä jonkun verran numeroituja paikkoja. Paikkalippujen myynti loppuu lauantaina 15.9. klo 23.59.

Numeroimattomat paikat ovat E-katsomossa ja B2-katsomossa. Lisäksi KPL:n junioreille on varattu lisäkatsomo kolmospuolen D-katsomon takakentän penkalta. Kolmospuolen rinteeseen on mahdollista mennä katsomaan ottelua järjestysmiesten ohjeiden mukaisesti.

Mikäli numeroituja paikkoja on vapaana, ne merkataan penkkeihin ”vapaa”-tarralla.

JoMa Fanit Ry:n järjestää otteluun fanimatkan. Bussilla saapuneille JoMa-kannattajille on varattu paikat katsomolohkoista C2 ja C3. Nuo paikat on varattu nimenomaan bussimatkalaisille. Omilla kyydeillä saapuvat JoMa-fanit vastaavat itse omista paikoistaan.

Ottelun tauko on poikkeuksellisesti 20 minuuttia, jotta kaikki ehtivät käydä asioillaan. WC-tilat löytyvät jäähallin kongista ja kolmospuolelta katsomon päältä.

Otteluisäntänä toimii kouvolalainen suunnittelutoimisto CTS Engtec.

Sateenvarjojen käyttö katsomossa on kielletty. Ainoastaan pääkatsomon ylimmillä riveillä saa käyttää sateenvarjoa. Suosittelemme ottamaan mukaan sadeviitan tai -takin. Kentän kioskeista ja fanishopista voi ostaa sadeviittoja. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkityillä paikoilla.

Joukkueet, tuomarit ja pallopojat tulevat esittelyä varten kentälle jo klo 15.50. Ennen ottelua esitetään Kymenlaakson laulu ja ottelu alkaa klo 16.00.

Media ja VIP-vieraat

VIP-vieraiden Kopla-klubi aukeaa jo klo 14.30 Lumon Areenan 4. kerroksessa Orpe-klubilla. Sisäänkäynti Topinkujalta jäähallin A-ovesta.

VIP-paikat on merkitty A1- ja A2-katsomoon sekä kuuluttamon edustalle.

Median varatut paikat on merkitty A2-katsomoon. Lehdistötilaisuus järjestetään ottelun päättymisen jälkeen kolmospuolella olevassa pukuhuoneessa. Valokuvaajien pitää erottua huomioliivillä kenttäalueella.

Tervetuloa nauttimaan huippupesäpallosta.

Comments


bottom of page