top of page

Otteluennakossa Valtteri Luoma


KPL kohtaa harjoitusottelussa Kiteen Pallon torstaina klo 18. Otteluun ei edelleenkään saada ottaa katsojia koronarajoitusten vuoksi. Katseluoikeus maksaa 9€ ja selostetun monikameralähetyksen pääset hankkimaan täältä.


Otteluennakossa Valtteri Luoma arvioi, että torstain vastustaja on joukkueena erittäin vahva. Muutamalla täsmähankinnalla (mm. Sami Partanen ja Juuso Lattu) vahvistunut Kitee taistelee varmasti tänäkin kesänä superpesiksen kärkisijoista.


Tulevasta pelistä "Vatu" toteaa, että todennäköisesti pidemmän korren vie se joukkue, joka osaa asennoitua peliin paremmin ja on paremmalla taisteluilmeellä liikkeellä. Koska kyseessä on harjoituspeli, eikä pelistä pisteitä jaeta, voi vireen löytäminen olla hankalampaa kuin sarjapeleissä.


Sisäpelin kehittäminen on Luoman mukaan ehkä se osa-alue, jossa Pallonlyöjillä on omassa pelissä vielä eniten parannettavaa. Kitee-peli on hyvä testi tässä mielessä, koska vastassa on yksi Suomen kovimmista etukentistä.


Valtteri Luoma palkittiin parhaan ulkopelaajan kultaisella räpylällä kesän 2020 peleistä. Vaikka näin hieno tunnustus ulkopelistä jo tuli, on omassa pelissä kehitettävää Luoman mukaan edelleen sekä sisä- että ulkopelissä. Fysiikka onkin talven aikana kehittynyt mukavasti. Tämä näkynee kesän peleissä erityisesti heiton kovuudessa sekä siinä, kuinka hän ehtii palloille ulkopelissä. Sisäpeliä Valtteri on kehittänyt erityisesti - toiveissa olisi päästä näyttämään aiempaa enemmän taitoja myös sisäpelissä.


Haastattelun pääset katsomaan tästä.


KPL-Kiteen Pallo to 20.5.2021 klo 18 (KSS Energia Areena)

Comments


bottom of page