top of page

Otteluennakko Tahko-KPL 24.4. klo 13KPL matkustaa lauantaina 24.4. Hyvinkäälle, jossa pelataan harjoitusottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ottelu alkaa klo 13. Katsojia otteluun ei koronatilanteen vuoksi voida ottaa, mutta kotoa käsin ottelua voi seurata Ruutu+ -palvelun kautta.


Otteluennakossa piipahti Matti Saukko, joka teki juuri 2-vuotisen jatkosopimuksen Pallonlyöjien kanssa. Hän totesi, että alkavan kauden tekemiseen jatkosopimus ei vaikuta millään tavalla, sillä harjoitteluohjelmat on tehty kautta silmällä pitäen jo kauan sitten. Sen sijaan seuraavia kahta kautta ajatellen tilanne on hyvä, koska on tiedossa harjoitussuunnitelmia tehtäessä, että seura ei vaihdu.
Periaatteessa kokenutkin pelaaja innostuu siitä, että pelit siirtyvät ulos, kertoo Saukko. Sen sijaan huomiselle ennustettu kylmä ja mahdollisesti sateinen sää ei kesälajin edustajaa saa innosta pomppimaan.


“Tänään vasta ollaan koko joukkueen voimin tekemässä lajia ulkona. Voihan se pelikin olla sitten vähän sen näköistä. Meillä on kuitenkin selkeät suunnitelmat ja koitetaan toteutta ne.” Saukko kertoo.


Hyvinkään Tahkolle Saukko povaa hyvää kesää, olettaen että miehistö pysyy terveenä. Kärjestä löytyy nopeita poikia, varsinkin Teemu Nurmion siirryttyä Tahkoon, ja lyöjiäkin löytyy. Tahkossahan vaikuttaa mm. aiemmin KPL:nkin riveissä pelannut armoton lyöjäjokeri Juha Korhonen.


Mahdollisesti erittäin huono sää ei saa Saukkoa innostumaan, mutta hän toivoo, että joukkue saa noudatettua pelille laadittua suunnitelmaa säästä huolimatta.


Voit katsoa haastattelun tästä: Ennakko Tahko-KPL 24.4.

Hyvinkään Tahko – Kouvolan Pallonlyöjät

24.4.2021 klo 13 (Hyvinkää)

Ruutu+

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page