top of page

Otteluennakko: Pronssi katkolla Koplalle – Eero Pitkäsen jäähyväiset KSS Energia Areenalle

Kouvolan Pallonlyöjillä on mahdollisuus napata seurahistorian viides SM-pronssi lauantaina KSS Energia Areenalla. Edellisen kerran KPL on päässyt juhlimaan SM-pronssia 40 vuotta sitten kaudella 1977.

Pelinjohtaja Eero Pitkäselle ottelu on toistaiseksi viimeinen KPL:n viuhkassa


KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkäselle ottelu on – ainakin toistaiseksi – viimeinen KPL:n Superpesismiehistön pelinjohtajana. Lauantain ottelu on 274. koitos Superpesiksessä KPL:n pelinjohtajana Pitkäselle. Mies myöntää, että viimeinen kerta kotiyleisön edessä on pyörinyt mielessä.

– Turha sitä on kiistää, etteikö se olisi päässä pyörinyt. Eilen illalla ja tänään perjantaina on tullut kuitenkin varmuus siitä, että peli vie mennessään, Pitkänen miettii.

Eero Pitkänen on pelinjohtajana voittanut KPL:ssä SM-hopeaa kaudella 2009. SM-pronssia Pitkänen pääsi juhlimaan Puijon Pesiksen pelinjohtajana kaudella 2006.

Kopla on voiton päässä pronssista


Lauantain ottelusta Pitkänen odottaa parempitasoista kuin mitä ensimmäinen pronssiottelu Joensuussa oli.

– Pelaajille sanoin, että ekan pelin taso tuskin riittää. Joensuu tulee varmasti tiukemmin peliin. Mitään uusia juttuja ei tässä kohtaa olla päästy harjoittelemaan, eikä toki ole tarpeenkaan. Virkeyden ja vireyden oikea taso on tärkeää. Lauantaina on mahdollisuus katkaista sarja kotiyleisön edessä, Pitkänen kertoo.

  1. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Teemu Nurmio

  2. Fanishopissa tarjoukset jopa -50%

  3. Sopimusuutisia!

  4. SPR:n Nälkäpäiväkeräys mukana

teksti: Harri Liekola kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page