top of page

Otteluennakko: Matti Latvala luottaa Koplan ulkopeliin

Sunnuntaina isäksi tullut Matti Latvala lähtee luottavaisena puolivälierien toiseen kohtaamiseen keskiviikkona isiensä maille Koskenkorvalle. KPL nappasi sunnuntaina ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan 2–0 (4–2, 12–2) voitolla. Kotijoukkue Koskenkorvan Urheilijat on kovan paikan edessä, sillä sarja jatkuu heti torstaina Kouvolassa.

Keskiviikon ottelu suorana Koplaradiosta!

– Kyllä meidän pitää olla paremmin hereillä heti alusta alkaen. Annettiin sunnuntaina Kossulle avaimet ekaan jaksoon, mutta hieman tuurinkin kautta saatiin homma hoidettua. Perushommat pitää tehdä huolella, avausottelussa yhden juoksun lyönyt ja tuonut Latvala miettii.

Matti Latvala oli avauspelissä varma ulkona


Koskenkorva oli avausottelussa varsinkin alussa vahva. KPL kimmersi kuitenkin viimeisellä mahdollisella hetkellä ohi. Latvalan mukaan Kossun läpilyönnit on pidettävä huolella kurissa.

– Jos ollaan ulkopelissä hyviä, niin sillä voitetaan. En jaksa uskoa, että lyövät palloa niin montaa kertaa väliin. Pidetään laidat tukossa, niin pitäisi voittaa. Yksittäisiä lyödessä näkisin, että olemme vahvempia.

Tommi Mäentausta tuuletti sunnuntaina neljää tuotua


KPL takoi sunnuntaina peräti kolme kunnaria. Runkosarjassa hurjassa vireessä ollut Toni Laakso jatkoi kovaa lyöntitahtiaan ja sai hyvin taustatukea jokeri Juha Korhoselta. Isoveli Jukan mukaantulo Kossun joukkueeseen on pikkuveli-Matin mielestä mukava asia.

– Mukava on nähdä Jukka pelaamassa. Aloitti pelit mahtavasti ja pääsi hyvään vauhtiin. Pelin sisällä sitä ei kyllä mieti kuin vastustajana. En ole koskaan kokenut, että vastakkain kilpaillaan. Pelien jälkeen voidaan sitten jutella.

Kolmas ottelu pelataan torstaina KSS Energia Areenalla kello 17.30.

teksti: Harri Liekola kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page