top of page

Otteluennakko: KPL lähtee Kiteen Pallon kimppuun lauantaina

Kouvolan Pallonlyöjien Halli-SM taival jatkuu lauantaina Imatralla Kiteen Palloa vastaan klo 17.00. Ottelu nähdään Ruudun Fanikamerasta. Joensuun Mailalla on mahdollisuus varmistaa lopputurnauspaikka lauantaina ottelussa Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.


Molemmat joukkueet aloittivat Halli-SM-ottelut tappioilla Joensuun Mailaa vastaan kaksi viikkoa sitten. KiPa hävisi JoMalle 2­–0 (3 - 0, 1 - 0) ja KPL 2 - 0 (2 - 0, 4 - 1). Lauantain otteluun KPL lähtee siipirikkoisena, sillä kokoonpanosta varmuudella ovat pois Jasperi Luoma, Janne Kivipelto, Ossi Meriläinen, Teemu Nikkanen, Iiro Nokkala, Tommi Mäentausta ja Ville Pesu. KPL nostaa joukkueeseen Ykköspesis- ja poikien Superpesis-joukkueen pelaajia.


- Tavoitteena on ilman muuta voittaa ottelu. Perjantaina harjoittelemme isossa hallissa (Hyypiällä) ja ehkä kehitämme jotain normaalista poikkeavaa. Sellaista juttua, millä saadaan kilpailuetua, pelinjohtaja Iiro Haimi pohtii.

Kiteen Pallo oli viime kauden suurimpia pettymyksiä, mutta Pohjois-Karjalassa on varmasti kovat tavoitteet tulevalle kesälle. Joukkue hankki riveihinsä SiiPestä Samu Vainikaisen ja paluumuuttaja Jiri Pippolan. Sotkamosta joukkueeseen liittyi Matias Litmanen ja Haminasta KPL-kasvatti Otso Mäkelä. Kiteen viuhkaa näyttää KPL-kasvatti Juho Kaikko.


- Kiteellä on vahva pohja ja viime kausi ei varmasti ollut toivotunlainen. Pari täsmähankintaa vahvistavat joukkuetta. Uskon, että KiPa on ennakkokaavailuissa joukkue, joka voi tunkeutua viiden kärkeen. Kaikkiaan KiPa on äärettömän kova joukkue, Haimi kertoo.


Tulevat Halli-SM-ottelut lohkossa C:

La 19.2. klo 13.00 IPV – JoMa La 19.2. klo 17.00 KiPa – KPL Su 20.2. klo 13.00 IPV – KiPa Su 27.2. klo 13.00 KPL - IPV


Comments


bottom of page