top of page

Otteluennakko KPL-IPV


Ottelua ennakoivassa haastattelussa kävi tällä kertaa pelinjohtaja Haimi. Hän kertoi, että erityisesti keskiviikon pelissä kiinnitetään huomiota sisäpelissä vaihtotilanteiden purkamiseen ja siihen, miten vaihtolyönnit edistävät peliä. Tämä on ollut joukkueen yhtenä johtavana ajatuksena koko talven ajan harjoittelussa. Ulkopelissä haetaan vaihtotilanteisiin lisää variaatioita ja vähän tarkennuksia.


Kauden alun siirtymistä pelinjohtaja ei pidä ainakaan haitallisena joukkueelle.

- Veikkaan, että jokainen joukkue on käyttänyt ajan hyödykseen harjoittelun merkeissä. Ehkä peli on jopa valmiimpaa sarjan aloituksessa kuin jos olisi aloitettu normaalissa aikataulussa. Kelienkin puitteissa ihan hyvä, että kauden alku on vähän viivästynyt.


Loukkaantumisista Haimi totesi, että toki pyritään harjoittelemaan niin, että loukkaantumisia tulisi mahdollisimman vähän. Viime kesän monille loukkaantumisille ei toki ollut yhtä syytä, vaan usein ne ovat monen asian summa, mutta kaikessa tekemisessä pyritään tietenkin siihen, että loukkaantumisia ei tulisi.


Lopuksi mietimme vielä, että Iiro Haimia ja Matti Saukkoa yhdistää nyt sellainen saavutus, että kumpikin on tuonut Koplan avausjuoksun uudella kentällä: Haimi vuonna 1998 10-vuotiaana ja Matti Saukko 2.5. pelatussa uusitun kentän avausottelussa Joensuun Mailaa vastaan.


Haastattelun pääset katsomaan tästä linkistä: https://youtu.be/gXrAd26Uwww


Kouvolan Pallonlyöjät - Imatran Palloveikot

keskiviikko 12.5.2021 klo 18

KSS Energia Areena


- Ei katsojia.

Comments


bottom of page