top of page

Otteluennakko: Kopla on kotona vahva

KPL kohtaa sunnuntaina KSS Energia Areenalla Koskenkorvan Urheilijat. Ottelu on KPL:n kapteenille Anssi Lammilalle uran 300:s ottelu Superpesiksen runkosarjassa.

Mahtavan alkukauden jälkeen kahden ottelun tappiokierteeseen ajautuneella KPL:llä on sunnuntaina paikka iskeä jälleen isompaa vaihdetta sisään. KPL ei ole menettänyt kotikentällään vielä jaksoakaan vieraille. Vierasjoukkue Koskenkorvan Urheilijat ei ole onnistunut nappaamaan yhtään vieraspistettä mukaansa kolmen matkaottelun jälkeen.

Sarjataulukossa KPL majailee melko tukevasti kolmantena 19 pisteellä. KoU on 5. sijalla 11 pisteellä.

Anssi Lammilalla tulee täyteen 300 ottelua runkosarjassa


Koskenkorvan Urheilijoiden jokeri Jere Dahlström saavutti viikko sitten kautta aikojen toisena pelaajana 1100 lyödyn rajan. Dahlström on ollut alkukaudesta Koskenkorvan vahvin kotiuttaja tehoilla 1+19. Toiseksi paras kotiuttaja Juho Toivola on iskenyt etenijän kotiin seitsemän kertaa.

Koskenkorvan kärjessä Alajärveltä siirtynyt Petrus Puputti on pelannut hyvän alkukauden. Jo viime kaudella Superpesiksen kärkietenijöiden aateliin noussut Puputti on ennättänyt kotiin 10 kertaa. Puputtia vaihtavat eteenpäin Veli-Pekka Yli-Hirvelä ja Antti Kuusisto, joiden alkukausi on sujunut vaihtelevasti. Koskenkorvan lukkarina pelaa nuori Juho Hakomäki.

Janne Kivipelto on ollut lautasen ääressä kova


KPL on kahdessa viime ottelussa vaisuillut sisäpelissä. Kimmoisa kotikenttä takaa jälleen tilanteiden teon KPL:lle ominaisella pomppupelillä. Kotiuttajapuolella Juha Korhonen ei ole vielä yltänyt tuttuun vireeseen, mutta urallaan 2698 kärkilyöntiä iskenyt Korhonen on varmasti löytämässä lyöntijyvää. Taustatukea Korhoselle antavat Toni Laakso, Matti Latvala ja Sasu Toikka. KPL pelaa aktiivisesti myös toisesta kärjestä, joen tilannetta on jälleen luvassa.

Viime sunnuntaina hurmiossa elänyt kotiyleisö syttyy taas toivottavasti mukaan kannustamaan KPL:n voittojen tielle. Kesäloman kunniaksi alle 18-vuotiaat pääsevät myös tähän otteluun ilmaiseksi!

Tilastot:

Kouvolan Pallonlyöjät (3.) 9 ottelua, 19 pistettä, juoksusuhde 59–30 Paras kotiuttaja: Juha Korhonen 0+15 (10.) Paras etenijä: Teemu Nurmio 12 (10.) Paras kärkilyöjä: Teemu Nurmio ja Juho Hacklin 42 (16.)

Koskenkorvan Urheilijat (5.) 8 ottelua, 11 pistettä, juoksusuhde 53–49 Paras kotiuttaja: Jere Dahlström 1+19 (4.) Paras etenijä: Veli-Pekka Yli-Hirvelä 13 (7.) Paras kärkilyöjä: Jere Dahlström 37 (28.)

Komentar


bottom of page