top of page

Otteluennakko: Kopla lataa kaiken peliin

Finaalipaikassa tiukasti otteluvoitoin 2–1 oleva Vimpelin Veto joutuu tiistaina sisukkaan KPL:n puristukseen. Koplan kapteeni Anssi Lammila on luottavainen, vaikka joukkue onkin pakkovoiton edessä.

– Sarja on vielä pahasti kesken. Kolme tasaista peliä on pelattu ja niissä on molemmat tehneet yllättävän paljon virheitä. Uskon, että tiistaina virheet ovat vähemmällä, Lammila miettii.

Kotikenttäetu on ollut välierissä vahva, eikä vierasjoukkue Veto ole vielä tällä kaudella kyennyt Kouvolassa voittamaan.

– Vedon tilannemäärää pitää saada pienemmälle ja meidän pitää ”Hakin” (Hacklin) kanssa petrata sunnuntaista. Paineessa virheitä tuppaa tulemaan, mutta olen luottavainen meidän pelin suhteen, Lammila jatkaa.

Loukkaantumiset ovat harventaneet molempien iskukykyä. Sunnuntaina KPL oli ilman Toni Laaksoa ja Matti Latvalaa. Molempien pelikuntoa seurataan viimeiseen hetkeen saakka. Vedolta poissa ovat olleet Matias Rinta-aho ja Sami Haapakoski, jonka pelaaminen on päivä päivältä lähempänä.

Kokoonpanoon nousseet Iiro Nokkala ja Valentin Ikonen pelasivat sunnuntaina hyvän ottelun. Nokkalan kylmäpäisyys ja ratkaisuhalukkuus tekevät nuoren miehen pelaamisesta viihdyttävää.

KSS Energia Areenalla on tiistaina odotettavissa kiihkeä taistelu finaalipaikasta. Mikäli KPL voiton nappaa, siirtyy ratkaisu torstaille Vimpeliin.

 1. Otteluisäntänä: POPS-klubi

 2. Pub Old Tomin jälkipeleissä Sasu Toikka

Liput: 18€ | 13€ | alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Aiemmat ottelut:

Välieräsarjan tilastot:

Kotiuttajat:

 1. Janne Mäkelä, ViVe 0+11

 2. Juha Korhonen, KPL 0+10

 3. Perttu Ruuska, ViVe 0+7

Etenijät:

 1. Mikko Kanala, ViVe 11

 2. Teemu Isoketo, ViVe 6

 3. Anssi Lammila, KPL 5

Kärkilyöjät:

 1. Mikko Kanala, ViVe 27

 2. Henri Puputti, ViVe 21

 3. Anssi Lammila, KPL 18

teksti: Harri Liekola kuvat: Teemu Parta

コメント


bottom of page