top of page

Otteluennakko: Juha Korhonen palaa Pihkalaan levollisena

KPL:n sarja jatkuu maanantaina Hyvinkään Pihkalassa Tahkoa vastaan. KPL:n kotiuttajajokeri Juha Korhoselle ottelu on merkityksellinen. Pihkalan kasvatti Korhonen pelaa ensimmäistä kertaa urallaan kotikentällään jossain muussa kuin Tahkon joukkueessa. Kaikkein aikojen kunnaritilaston ykköspyssy ei ole vielä tällä kaudella onnistunut kunnarissa. Näkeekö kauden ensimmäinen päivänvalon Pihkalassa? Ottelu suorana Koplaradiosta.

– Vielä ei ole ollut minkäänlaisia tuntemuksia pelistä. Viikonloppu meni ilman lajia ja vasta sunnuntaina katseita käännettiin kohti maanantaina. Maanantaina aamulla menen töihin ja siitä tavallinen keskittyminen peliin. Vaikka onkin vieraspeli, aikataulu menee samalla tavalla niin kuin viimeiset kahdeksan vuotta on mennyt kotipeliin valmistautuessa. Nyt on kiilassa vain eri paita päällä. Ei muuta kuin nauttimaan pelistä, Tahkon kasvatti Juha Korhonen pohtii.

KPL on vahvan alkukauden jälkeen ollut vieraskentällä vaikeuksissa. KPL:llä onkin Korhosen mukaan kasvojen pesun paikka maanantaina.

– Sisäpeli oli Seinäjoella kohtuullista, mutta vastustaja teki ulkokentästä juoksuja melkein sen verran, mitä meille oli tehty kymmeneen peliin. Tahkolla on vähän samanlainen tilanne, peli ei ole kulkenut sillä tavalla, mitä ovat ajatelleet, Korhonen kertoo.

Juha Korhonen toivoo paljon yleisöä Pihkalaan


Tahko on sarjataulukon häntäpäässä. Joukkue on napannut 10 ottelusta kaksi voittoa ja yhteensä 7 pistettä. Kotikentällä Pihkalassa joukkue on vain ajoittain pystynyt pelaamaan tahkomaista räiskyvää sisäpeliä. Tahkon vaarallisimmat pelaajat löytyvät ykköskärjestä ja jokeriosastolta. Juha Puhtimäki on tällä hetkellä joukkueen tärkein pelaaja niin sisällä kuin ulkona.

– Tahkolla on sisäpelissä vaarallisia kavereita, jotka pystyvät ratkaisemaan jaksoja ja jopa pelejä. Ulkopelistä pitäisi löytyä paikat, mistä lyödä juoksuja. Jos läpi ei päästetä, niin ollaan vahvoilla, tällä kaudella tehot 0+23 tilastoinut Korhonen muistuttaa.

Suora lähetys Koplaradiosta, tästä kuuntelemaan!

Tilastot:

Hyvinkään Tahko (13.) 10 ottelua, 7 pistettä, juoksusuhde 56–71 Paras kotiuttaja: Ville Kero 1+25 (8.) Paras etenijä: Riku Hokkanen 15 (18.) Paras kärkilyöjä: Juha Puhtimäki 65 (8.)

Kouvolan Pallonlyöjät (4.) 11 ottelua, 21 pistettä, juoksusuhde 74–47 Paras kotiuttaja: Juha Korhonen 0+23 (12.) Paras etenijä: Tommi Mäentausta 16 (15.) Paras kärkilyöjä: Teemu Nurmio 50 (31.)

teksti: Harri Liekola kuva: Teemu Parta

Comentarios


bottom of page