top of page

Otteluennakko Joensuun viikonloppuun 13.-14.2.2021


Pallonlyöjät matkaa viikonloppuna Joensuuhun. Siellä joukkue pelaa kaksi ottelua. Lauantaina vastassa on Joensuun Maila ja sunnuntaina Kiteen Pallo. Ottelut pelataan Joensuu Areenassa, jonne ei koronatilanteen vuoksi voita ottaa katsojia.

Pallonlyöjiin uutena pelaajana liittynyt Arttu Ruuska toteaa ennakkohaastattelussa päässeensä erinomaisesti sisään joukkueeseen. Hän on mielissään siitä, kuinka helppo joukkueeseen on ollut tulla. Kouvolasta hänellä on vain hyvää sanottavaa – betonikaupungin maineessa oleva Kouvola on hänen mielestään hieno paikka. Erityisesti hän mainitsee hyvät ruokaravintolat.

Viikonlopun ottelut toimivat Ruuskan mukaan erinomaisena valmistautumisena kesää kohti edettäessä. Tuleehan vastaan kaksi laadukasta joukkuetta. Joensuun Mailan KPL kohtasi hallikaudella jo kertaalleen tiukassa kamppailussa, jonka KPL lopulta voitti supervuoroparin jälkeen. Kiteen Pallo puolestaan osoitti jo viime kesänä olevansa varteenotettava vastustaja mille tahansa joukkueelle.

Ruuskan mukaan peräkkäisten päivien pelit toimivat erinomaisena harjoituksena myös siinä mielessä, että lauantain JoMa-pelistä voidaan ottaa hyviä asioita heti mukaan sunnuntain KiPa-peliin. Samoin voidaan saman tien yrittää parantaa asioita, jotka eivät mahdollisesti ole lauantain pelissä toimineet.

Omasta pelistään hän mainitsee, että haluaa kehittyä vaihtolyöjänä ja on nyt tilaisuudessa nähdä, miten oikeasti kovan luokan kärki toimii. Ulkopelissä hänellä on etukentällä uusi pelipaikka ja siitä hän hakee jokaisesta pelistä pieniä kehitysaskeleita kesää kohti.

JoMa-KPL lauantaina 13.2. klo 15.

KiPa-KPL sunnuntaina 14.2. klo 17.

Ottelut pelataan ilman yleisöä. Katseluoikeudet voit ostaa osoitteesta netticket.fi/joma. Ottelukohtainen katselukoodi maksaa 7,90 €.

Katso koko ennakkohaastattelu tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=gSLOXcqtfKM

Comments


bottom of page