top of page

Otteluennakko: Imatra on mustakeltainen

Pitkästä aikaa suuntana Imatra ja Superpesiksen huippukamppailu! Kaakon herruudesta taistelevat IPV ja KPL tavoittelevat molemmille merkityksellisessä ottelussa tärkeitä pisteitä. Sarjanousija IPV on ollut kotikentällään Ukonniemessä erityisen vahva ja se tavoittelee ylemmän jatkosarjan paikkaa sijalta seitsemän. KPL on tiukasti kiinni sijassa kolme.

Kesäkuussa IPV piti Koplaa tiukoilla Kouvolassa. KPL nousi kuitenkin puhtaaseen 2-0 (5-4, 6-1) voittoon.

IPV:n kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioon. KPL nakuttelee kolmen ottelun voittoputkessa. Sunnuntaina luvassa on varmasti jännittävä taistelu myös katsomon puolella. Kouvolasta on tulossa runsaasti mustakeltaisia kannattajia paikan päälle!

KPL:n kokoonpanosta on poissa Valtteri Luoma, joka oli viime kesänä nostamassa IPV:tä Superpesikseen. IPV on saanut sairastuvalta Jussi Hurskaisen mukaan peliin.

Koplaradio lähettää ottelun suorana selostuksena kello 18.00!

Tilastot:

Imatran Pallo-Veikot (7.) 23 ottelua, 25 pistettä, juoksussuhde 151-210 Paras lyöjä: Lauri Rönkkö 4+65 (4.) Paras etenijä: Juuso Lattu 33 (12.) Paras kärkilyöjä: Miikka Matikka 120 (14.)

Kouvolan Pallonlyöjät (4.) 23 ottelua, 50 pistettä, juoksussuhde 210-111 Paras lyöjä: Juha Korhonen 1+57 (7.) Paras etenijä: Tommi Mäentausta 41 (4.) Paras kärkilyöjä: Juho Hacklin 137 (7.)

Comments


bottom of page