top of page

Otteluennakko: Hallikausi vauhtiin IPV:n vieraana


Otteluennakko: Hallikausi vauhtiin IPV:n vieraana

Kouvolan Pallonlyöjien hallikausi alkaa lauantaina Imatralla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. KPL ei pääse otteluun aivan täydellä miehistöllä, sillä Juho Hacklin, Toni Laakso ja Tommi Mäentausta ovat sivussa.

KPL:n uusi pelinjohtaja Matti Iivarinen toivoo KPL:lle paljon suorittamista.

– Toivottavasti saadaan hyvä peli. Molemmat lähtevät varmasti voittamaan, Iivarinen miettii.

– Kyllähän tässä on tärkeä harjoituksellinen puoli ja perusasiat. Sisällä kaaripeliä ja merkkipeliä, sitä kautta suorittamista ja suorituksia. Ulkona tietysti on tuttuja vieruskavereita, kannustetaan yhteispeliin. Katsotaan miten hanska kestää ja millä tasolla liikutaan heittämisessä. Perusasioista ongitaan juttuja, missä pitää parantaa, Iivarinen jatkaa.

IPV avasi hallikautensa viikko sitten voitolla Haminan Palloilijoita vastaan. IPV koki muutoksia viime kauden jälkeen, kun Lauri Kaartokallio, Juhani Myyryläinen ja Lauri Rönkkö vaihtoivat maisemaa. Tilalle IPV hankki lyöjämörssäri Jere Dahlströmin, joka oli heti hallikauden avauksessa kovassa lyönnissä.

– Taatusti osaavat hyvin pelata omassa hallissa. Viime kesä osoitti, että pystyvät pelaamaan hyvinkin ennakkoluulottomasti ja laadukkaasti. Mukava on lähteä pelaamaan hyviin olosuhteisiin, Iivarinen pohtii.

KPL:n ainoa muutos viime kaudesta oli Valentin Ikosen siirto Kiteen paitaan. Lauantain ottelusta toipilaina sivussa ovat Juho Hacklin, Toni Laakso, Tommi Mäentausta sekä talven harjoitusringissä mukana ollut Jere Paananen.

– Hakki (Hacklin) ja Tommi ovat olleet kuumeessa. Laaksolla on sen verran vaivaa, että vielä ei pelaa.

Iivarisen omat odotukset uuden joukkueensa ensimmäisestä pelit ovat hyvät.

– Odotan sitä, että näen poikia pelaamassa ja millainen fiilinki itselle tulee ja miten niveltyy siihen hommaan. Sellaiset asiat mielessä pyörii, Iivarinen päättää.

Alustava kokoonpano:

 1. Matti Saukko 3P

 2. Teemu Nurmio 2K

 3. Anssi Lammila 2P

 4. Matti Latvala 2V

 5. Sasu Toikka S

 6. Janne Kivipelto L

 7. Konsta Hyötyläinen 3V

 8. Antti Tuhkanen 3K

 9. Valtteri Luoma 1V

 10. Juha Korhonen

 11. Joona Mäkelä

 12. Iiro Nokkala

Comments


bottom of page