top of page

Otteluennakko: Anssi Lammila palaa Koplan kokoonpanoon


KPL saa tiistaina vieraita Seinäjoelta. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Seinäjoella 8. kesäkuuta. Jukka-Pekka Vainionpään hurja ilta siivitti JymyJussit 2-0 (4-3, 10-5) voittoon.

Kaksi täyden pistepotin ottelua viime viikolla pelannut KPL palaa pieneltä Itä-Länsi–tauolta kovaan paikkaan, kun samoista sijoituksista taisteleva Seinäjoen JymyJussit saapuvat KSS Energia Areenalle. Tästä ottelusta ei latausta puutu!

JymyJussit menettivät viime viikolla sarjan neljännen sijan juuri Koplalle ja tippui näin ollen viidenneksi. JymyJussien kotiuttajajokeri Jukka-Pekka Vainionpää on tällä hetkellä sarjan paras kotiuttaja ja kurmootti kouvolalaisia edellisessä kohtaamisessa Seinäjoella kuukausi takaperin peräti yhdeksän juoksun voimin. Vainionpää ei ollut Itä-Lännessä aivan parhaimmillaan, mutta oliko se vain säästelyä tämänpäiväiseen? Tuomas Raunio ja Juuso Myllyniemi ovat mielenkiintoisia seurattavia, sillä miehet ovat yksiä sarjan parhaimpia etenijöitä. Raunio on myös sarjan paras kentällemenijä ja keikkuu kärkilyöntiprosenteissa sarjan kärjessä.

Koplan puolelta Juho Hacklin on vakuuttavassa iskussa. Miehen pomppu tekee tuhojaan kotiottelusta toiseen, eikä vielä yksikään joukkue ole saanut sitä kovasta yrityksestä huolimatta kuriin. Kopla saa myös sairastuvalta mieluisan palaajan, kun kapteeni Anssi Lammila on saanut pienen jalkavaivan selätettyä. Sasu Toikka puuttuu edelleen pienen vaivan vuoksi kokoonpanosta.

Seuraa näitä:

Korhonen vs. Vainionpää – Kumpi on kotiutuksissa terävämpi?

Mäentausta vs. Raunio – Kumman kentällemenot onnistuvat paremmin?

Valtteri Luoma – Nuori mies on vakiinnuttanut paikkansa pelaavassa kokoonpanossa ja saanut ajoittain yleisön haukkomaan henkeään upeilla polttoheitoilla.

Tilastot:

Kouvolan Pallonlyöjät (4.) 15 ottelua, 33 pistettä, juoksusuhde 115-62 Paras lyöjä: Juha Korhonen 0+35 (11.) Paras etenijä: Tommi Mäentausta 26 (9.) Paras kärkilyöjä: Juho Hacklin 75 (29.)

Seinäjoen JymyJussit (5.) 16 ottelua, 32 pistettä, juoksusuhde 149-108 Paras lyöjä: Jukka-Pekka Vainionpää 4+63 (1.) Paras etenijä: Tuomas Raunio 31 (2.) Paras kärkilyöjä: Jukka-Pekka Vainionpää 113 (2.)

  1. Pub Old Tomin jälkipeleissä tänään Konsta Hyötyläinen.

Otteluennakossa äänessä paluun kentälle tekevä Anssi Lammila.


Comments


bottom of page