top of page

Matti Latvala ja Ville Pesu jatkosopimuksiin


Kouvolan Pallonlyöjät on tehnyt jatkosopimukset Matti Latvalan ja Ville Pesun kanssa. Latvalan sopimus jatkuu ainakin kahden kauden verran 2022 saakka. Toista kauttaan Superpesiksessä pelaava Ville Pesu jatkaa KPL:ssä vuoden jatkosopimuksella.

Latvalalle menossa oleva kausi on jo yhdeksäs KPL:n paidassa. Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti uhkuu pelihaluja edelleen.

– Mies on kunnossa ja pelihaluja riittää. Ei kauan tarvinnut miettiä jatkuuko peliura. Vielä on motivaatio korkealla niin harjoittelua kuin pelaamista kohtaan, 36-vuotias Latvala kertoo.

Matti Latvala pelaa jo yhdeksättä kauttaan KPL:ssä


Kakkosvahdin tontilla pelaava Latvala on muovaantunut vuosien myötä vaihtajasta kotiuttajaksi. Meneillään oleva kausi on monella tapaa ollut poikkeuksellinen myös Latvalalle.

– Jokerin hommat ei kiinnosta, nimenomaan ulkopeli on se mikä kiinnostaa. Tällä kaudella on myös ollut paljon juoksuvastuuta, toivottavasti saadaan nuorempia juoksemaan ja saan itse keskittyä lyömiseen, tällä kaudella 2+34 juoksua lyönyt ja 20 tuonut Latvala myöntää.

–Menestystä tässä janoaa. Kultamitali puuttuu, se on ehdottomasti suurin kimmoke. Sen takia haluan olla mukana. Kilpailu ja itsensä haastaminen on myös yksi iso osa tätä, miksei halua jäädä vain sohvalle makaamaan.

24-vuotias Ville Pesu nousi kaudella 2019 KPL:n joukkueeseen ryminällä. Hienon debyyttikauden jälkeen Pesu on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista. Pesu toi viime kaudella 27 ottelussa 13 juoksua.

– Totta kai haluan jatkaa Koplassa. Haluan näyttää, että kuulun tähän sarjaan. Tää kausi on kaivanut aika paljon, tällä kaudella ainoastaan neljä ottelua Superpesiksessä pelannut Pesu kertoo.

Kouvolan Pallonlyöjät julkaisee viikonloppuna lisää jatkosopimuksia. Pysy mukana!

Puolivälierät alkavat lauantaina 5.9. klo 15.00 KSS Energia Areenalla Kiteen Palloa vastaan.

Comments


bottom of page