top of page

Matti Iivarinen: Vaikea tilanne ei näkynyt pelaajissa – Luoma heitti 147 km/h


KPL:n edustusjoukkue vietti viime viikonlopun leirin merkeissä. Joukkue pääsi lajiharjoitusten lisäksi testaamaan lyönti- ja heittovauhteja. Superpesiksen kovakätisin pelaaja Valtteri Luoma oli jälleen huimassa iskussa. Alokas Luoman kädestä pallo sinkoutui verkkoon 147 kilometrin tuntivauhdilla.

Pelinjohtaja Matti Iivarinen oli jälleen mukana rosterissa. Edellisen leirin sairastellut Iivarinen piti viikonloppua tärkeänä.

– Ehdottomasti oli hyvä viikonloppu. Saatiin isommassa tilassa tehtyä lajiharjoituksia ja oli tärkeä nähdä toimintaa sekä sisäpelin että ulkopelin osalta. Hyvällä mielellä köröttelin takaisin, Iivarinen kertoi.

KPL:n ylle tulleet tummat pilvet juuri leirin alkajaisiksi eivät näkyneet Iivarisen mielestä joukkueen toiminnassa.

– Jyrki (Hyttinen) kertoi leirin alussa tilanteen ja siitä eteenpäin keskityimme omaan tekemiseen. Sitä ei voida hoitaa, meidän tehtävä on harjoitella ja tehdä pelijuttuja. Ei ne asiat pyörineet omassa mielessä, eikä se näkynyt pelaajissakaan, Iivarinen kertasi.

Luoma kovassa heittokunnossa – Hyötyläinen pamautti tutkaan pohjat

Valtteri Luoma oli heittotesteissä ja Konsta Hyötyläinen lyöntitesteissä KPL:n etevimmät pelaajat. Luoman lisäksi kovinta heittovauhtia esittelivät Konsta Hyötyläinen ja Anssi Lammila. Lyöntitesteissä Hyötyläinen oli ykkönen ennen Juha Korhosta ja Janne Kivipeltoa. Testeistä olivat poissa Juho Hacklin ja Toni Laakso.

– Aikaisempia tuloksia olen katsellut ja tiesin suunnilleen missä mennään. Taso on ihan hyvä. Kokeneemmat pelaajat ovat astetta kovempia testeissä, mutta nuoriso kuroo välimatkaa kiinni. Selkeää voimistumista on tapahtunut nuoremmassa päässä, Iivarinen näki.

Seuraavan kerran KPL kokoontuu porukalla pelitamineissa. KPL matkustaa lauantaina 3. helmikuuta Imatralle Pallo-Veikkojen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 16.00.

Testien TOP 3:

Heitto, ilman vauhtia

  1. Valtteri Luoma 133 km/h

  2. Konsta Hyötyläinen 130 km/h

  3. Anssi Lammila 126 km/h

Heitto, vauhdilla

  1. Valtteri Luoma 147 km/h

  2. Konsta Hyötyläinen 143 km/h

  3. Sasu Toikka 142 km/h

Lyönti

  1. Konsta Hyötyläinen 178 km/h

  2. Juha Korhonen 176 km/h

  3. Janne Kivipelto 173 km/h

Comentários


bottom of page