top of page

Manski Turnaus 8.-15.5.2021Kouvolassa urheiluseurojen yhteistyönä toteuttama Manski Turnaus järjestetään tänä vuonna pelinä. Pelin ovat toteuttaneet KooKoo, KPL, Kouvot, Sudet Salibandy, Kouvolan Lentopallo, Mypa ja Kouvolan jalkapallo yhteistyössä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kanssa.


Peli toteutetaan Seppo-opetuspelialustalla. Osallistujat pääsevät kiinni peliin selaimen kautta tai lataamalla Seppo-apin. Ohjeet löytyvät kouvolansome.com -sivustolta sekä tapahtuman Facebook-eventistä. Peli on avoinna 8.5.-15.5.2021.


Peliä pelataan kahden hengen joukkueina ja kaikki tehtäväpisteet löytyvät Kouvolan Urheilupuistosta. Tehtävät tulee suorittaa numerojärjestyksessä ja pelissä on sekä toiminnallisia että kysymystehtäviä. Peli alkaa, kun suoritat ensimmäisen tason eli käyt GPS-pisteessä. Pelissä on kaikkiaan kolme tasoa ja yksi lisätaso. Tehtävät hyödyntävät GPS-paikannusta, joten kannattaa pitää sijaintitiedot päällä.


Kaikkien pelin suorittaneiden kesken arvotaan mukana olevien seurojen lahjoittamia palkintoja. Manski Turnaus -peli on osa Kouvola-päivän tapahtumia.


Lisätietoja:

Kati Klaavuniemi,

toiminnanjohtaja Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kauppalankatu 6-8,

45100 Kouvola

p. 050 3088 665

Kommentare


bottom of page