top of page

Manse löi sarjan tasoihin - torstaina viides ottelu KSS Energia Areenalla!

Manse PP nousi kuilun partaalta toisen jakson voittoon ja tasoitti puolivälieräsarjan 2-2:een. Lopputulos 2-0 (3-1, 6-5). Ottelusarjan viides ottelu torstaina klo 17.30 KSS Energia Areenalla!

Ensimmäisellä jaksolla Valtteri Luoman mainio tappikumura juoksutti kotiin Aapo Kinnusen ja Kopla siirtyi johtoon. Toisen tasoittavalla Manse tasoitti 1-1:een, kun Lauri Kivisen menevä lyönti yllätti koppari Valtteri Hämäläisen ja ainoastaan Tommi Mäentaustan varmistus pelasti läpilyönnin.

Kolmannen tasoittavalla KPL sai nollattua Mansen kakkoskärjen, mutta ykkoskärki rakensi palottoman ajon. Juha Puhtimäen näpyn Kinnunen pelasti, mutta Perttu Ruuskan lyhyt kotiutus pyörähti Arttu Ruuskalta ja tilanne vaihtui 2-1:een. Viimeisenä lyöjänä Lauri Kivisen viimeinen lyönti vaikutti Koplan protestoinnin mukaan Mäentaustan kopilta, mutta pelituomarin näkemyksen mukaan pallo meni kentän kautta ja Manse juhli 3-1-johtoa. KPL:n sisäpeli ontui läpi jakson ja viimeisessä vuorossa KPL sai ainoastaan yhden kotiutuspaikan, eikä Patrik Wahlstenin lyönti tuottanut tulosta.

Ottelun toisella jaksolla KPL hallitsi kenttätapahtumia ja siirtyi Wahlstenin ja Aleksi Vainion kahdella kotiutuksella 0-4-johtoon. Manse tuli neljännen aloittavalle vaikeasta asemasta ja KPL:n räpylä ei kestänyt kovassa paikassa. Manse löysi tilaa Koplan ulkokentästä sen verran, että meni 6-4 karkumatkalle. Tasoittavalla Matti Latvalan kumura kavensi 6-5:een ja oli mennä takaa keskeltä läpi, Topias Lilja sai kuitenkin pelastettua. KPL ei enää saanut kunnon iskua päälle ja Manse sai tuulettaa voittoa 2179 katsojan riemuksi.