top of page

Maanantaina Supermaanantaissa vastassa Imatra


KPL:n pelit jatkuvat maanantaina Ruudun päälähetyksessä Imatralta. Lähetys käynnistyy ennakkostudiolla jo klo 17.30 ja ottelu IPV - KPL klo 18.00.


Kotijoukkue IPV on napannut yhdeksästä ottelusta kuusi pistettä. Joukkue on kerännyt Ukonniemen kotistadionilta viisi pistettä. Joukkue on sarjassa 11. IPV:n edelliset ottelut viime viikolla päättyivät tappioihin Raahessa ja Kempeleessä.


KPL nousi perjantaina kotiyleisön riemuksi voittoon Tahkosta. Joukkue on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin, sillä yhdeksän ottelun jälkeen kasassa on 17 pistettä ja ennen ottelua joukkue on viidentenä.


KPL:n kärjessä Tommi Mäentausta on ollut kovassa iskussa. Mäentausta johtaa etenijätilastoa 20 tuodulla ja on kärkilyöntilaston kakkonen 56 kärkilyönnillä. IPV:n alkukaudesta onnistumisia ei ole tullut yksittäisille pelaajille runsaasti. Joukkueella on ollut hankaluuksia saada riittävästi ruokaa jokeriduolle Tommi Piirainen - Atte Brandt. IPV on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten juoksuja (33). Joukkueen ulkopeli on ollut kuitenkin kohtuullisen tiivistä, sillä sen kentästä on löydetty reikä 56 kertaa. KPL:n juoksusuhde on 83-56.


KPL:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 16. kesäkuuta klo 18.00. Vastaan tulee paahteiselle KSS Energia Areenalle Sotkamon Jymy.


Comentarios


bottom of page