top of page

Lyöntikelit jatkuvat – Toni Laakson mielestä Janne Kivipelto on Superpesiksen paras lukkari


Kouvolan Pallonlyöjät – Koskenkorvan Urheilijat Su 3.6. klo 17.00 KSS Energia Areena, Kouvola

Otteluennakko tulee sivuille lauantaina.


KPL pääsee kolmen voitokkaan vieraspelin jälkeen jälleen KSS Energia Areenalle pelaamaan sunnuntaina, kun Koskenkorvan Urheilijat vierailee Kouvolassa. Ottelu alkaa kello 17:00. Ottelu on Kymen Seudun Osuuskaupan isännöimä ja otteluisäntä haluaa tarjota omistaja-asiakkailleen edun: vihreällä kortilla kaksi sisään yhden hinnalla.

“Kossulle” KSS Energia Areena on viime vuosina ollut vaikea paikka. Viimeisin vierasvoitto Kouvolasta ilmajokisille on kesältä 2014. Muutenkin KPL on viime aikoina ollut vahvoilla: joukkue on voittanut kuusi viimeisintä keskinäistä kohtaamista mukaanlukien viime syksyn puolivälieräsarjan kolme ottelua. Toni Laakso ei kuitenkaan aio lähteä otteluun kananmunat kainalossa: “Meidän pitää olla tarkkana oman valmistautumisen ja tunnetilan kanssa. Jos jokainen valmistautuu hyvin ja ollaan hereillä alusta asti, tulemme ottelun voittamaan.“

KPL:n ulkokentästä lyötiin Hyvinkään ja Sotkamon vierasotteluissa yhteensä peräti kuusi kunnaria, mutta torstaina Kiteellä kotijoukkue jätettiin tylsyti nollille KPL:n hakiessa puhtaan 0-2 (0-3, 0-7) -voiton. Koskenkorvan Urheilijat tarjoaa mielenkiintoisen haasteen, sillä se on pelannut kahdella kärjellä ja kolmella lyöjäjokerilla lähes koko kauden. KPL:stä tuttu Juho Toivola tekee tilanteita ja lyö juoksuja ykköskärjestä ja KPL:stä kesäksi Pohjanmaalle vuokrattu Eero Kuitunen etenee kakkoskärjessä. Ulkopelissä “Kuitti” hoitaa siepparin virkaa ja “Toippari” pelaa polttolinjassa tai kakkoskopparina.

Jokeriosastolla Koskenkorvalta löytyy nuori ja lupaava kolmikko Patrik Wahlsten (1+17), Ville–Veikko Olli (0+7) ja Seinäjoelta paikallisvastustajan riveihin siirtynyt Markus Hallasuo (0+8). Wahlsten on hyvää jatkoa Vaasan Mailan kasvattamille koville lyöjämörssäreille, joista viime vuosien tunnetuimpia lienevät Jukka-Pekka Vainionpää, Jere Dahlström ja Ville Kero. Koskenkorvan kolmikko koittaa vastata Juha “Kore” Korhosen (0+28) hurjaan vireeseen.

Laakso kehottaa seuraamaan muutamaa KPL:n pelaajaa kentällä ja heittää ilmoille kovan väitteen: “Jauho (Janne Kivipelto) on tällä hetkellä Suomen paras lukkari, eli ehdottomasti Jauhon työskentelyä on ilo seurata. Myöskin Konstan (Hyötyläinen) peli on lähtenyt hyy-yyvin herkästi lentoon orastavan loukkaantumiskierteen jälkeen!”

Jälkipelit pelataan totuttuun tapaan Irish Pub Old Tomissa. Löylyissä huomenna mukana Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti Matti Latvala.

Comments


bottom of page