top of page

Lyöjäkuninkaan paluu


Ossi Meriläinen (27) palaa Kouvolan Pallonlyöjien paitaan. Kempeleen Kirin kasvatti siirtyy Pallonlyöjiin kasvattajaseuransa riveistä. Meriläinen on pelannut Superpesistä myös Pattijoen Urheilijoissa.

Meriläinen pelasi KPL:n riveissä jo kertaalleen vuosina 2014-2016. Hän voitti Superpesiksen lyöjäkuninkuuden vuonna 2015 lyöden 93 juoksua. Samana vuonna mies valittiin Itä-Länsi -otteluun. Päättyneellä kaudella Meriläinen löi 43 juoksua Kempeleen Kirin paidassa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan takaisin Kouvolaan. Aiemmin Kouvolassa vietetty aika oli hienoa aikaa. Ajattelin aina, että jos pääsen takaisin Kouvolaan pelaamaan, niin ehdottomasti tulen, juttelee Meriläinen.

Meriläinen uskoo palaavansa Kouvolaan erityisesti henkisiltä ominaisuuksiltaan vahvistuneena pelaajana.

– On ollut välillä vaikeitakin ajanjaksoja, mutta nyt on peli viime aikoina kulkenut hyvin. Olo on tällä hetkellä itsevarma. Seuraavat kaksi vuotta minulla on aikomus pelata elämäni parasta pesistä, Meriläinen jatkaa.

Kouvolasta kaupunkina Ossilla ei ole pahaa sanottavaa. Kouvola on hänen mielestään hyvä paikka urheilijalle ja kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä.

– Kouvolaan on hienoa palata. Kun olen välivuosina käynyt pelaamassa Kouvolassa vierasjoukkueen paidassa, fanit ovat aina muistaneet ja muutenkin kouvolalaiset moikkailleet. Kouvolassa on paljon tuttuja, ja joukkueessakin on vanhoja pelikavereita vielä jäljellä. Heidän kanssaan tekemistä odotan tosi innolla, Meriläinen kertoo.

Ossi lähettää kouvolalaiselle pesisyleisölle vielä terveiset:

– Lähdetään kirkastamaan hopea kullaksi! Mukava nähdä faneja peleissä ja muutenkin.

Meriläisen sopimus KPL:n kanssa on kaksivuotinen.

Comments


bottom of page