top of page

Lauantaina mahdollisuus saavuttaa pronssimitalit – lippujen hinnat runkosarjan tasolle


Kouvolan Pallonlyöjät ja Vimpelin Veto taistelevat lauantaina 14. syyskuuta pronssimitalien kohtalosta KSS Energia Areenalla. Ottelu alkaa kello 14.00 ja voitolla KPL saavuttaa seurahistorian viidennen SM-pronssin. Edellisen kerran KPL on voittanut pronssia vuonna 1977.

Ennakkoon paikkalipun voi ostaa A-katsomoon KPL:n verkkokaupasta (aukeaa alkuviikosta) tai KPL:n toimistolta (avoinna arkisin klo 10.00–15.00). Koplakortille voi ladata ottelulippuja KPL:n toimiston kautta tai irtolipun voi ostaa myös lipunmyynnistä. Runkosarjan kausikorttipaikka pysyy voimassa myös pronssiottelussa, mutta pääsylippu pitää lunastaa otteluun erikseen jommallakummalla aiemmin mainitulla tavalla.

Kannattaja- ja klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pronssiottelussa. Huomioithan varmistaa paikkavarauksesi toimistolta, jos et ole aiemmin varannut omaa paikkaasi. Yrityslipuista lisätietoa myyntipäällikkö Simo Pyöriältä (simo.pyoria@kouvolanpallonlyojat.fi / 0400 488 864).

Lippujen hinnat:

Pääsylippujen hinnat pronssiotteluun ovat runkosarjan otteluiden tasolla. Paikkalippuja voi ostaa vain A1- ja A2-katsomoon. A-katsomon lippu maksaa 17 €. Muuten aikuisten lippu maksaa 15 €, eläkeläiset ja opiskelijat 10 €. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Täytetään yhdessä KSS Energia Areena kauden huipennukseen!

PAIKKALIPPUJA MUIHIN KATSOMONOSIIN (B, C & D) ON MAHDOLLISTA OSTAA VAIN KPL:N TOIMISTOLTA! Paikkalipun hinta muihin katsomonosiin on lipun hinta+2 euroa.

Pyydämme varautumaan todistamaan alennuksen oikeuttavan eläkeläis- tai opiskelijakortin.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteet

KSS Energia Areenalla lipunmyyntipisteitä on kolme. Pääsisäänkäynti teatterin portilla ohjaa suoraan D-katsomoon, Ässätornin lipunmyyntipiste on kotipesän takana ja jäähallin lipunmyyntipiste kakkospuolella. Autojen parkkitilaa löytyy Kuntotalon edestä, Ässätornilta ja Sumulaakson isosta parkista.

KPL:n verkkokaupasta voi ostaa liput ennakkoon joko paikkavarauksella (A-katsomo) tai ilman. Liput tulevat verkkokaupasta sähköpostiin ja ne voi halutessaan tulostaa. Jokaisen sisääntuloportin kautta on mahdollisuus tulla verkkokaupan lipulla.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteiltä ei voi ostaa paikkalippuja. Areenan lipunmyyntipisteiden liput ovat ainoastaan ilman erillistä paikkaa, joten suosittelemme ostamaan paikkaliput ennakkoon verkkokaupasta. Jokaisella sisääntuloportilla maksutapana käteinen tai pankkikortti.

Kopla-klubi palvelee yritysryhmiä

Kopla-klubilla tarjoillaan lämmin ruoka, kahvit ja pullat sekä pelinjohtajien ennakot. Kopla-klubi on hyvä paikka tarjota asiakkaille tai työntekijöille astetta parempi ottelukokemus. Klubilipun kappalehinta on 65 euroa ja se pitää sisällään myös varatun paikan halutusta katsomonosasta. Tiedustelut Kopla-klubista KPL:n myyntipäällikkö Simo Pyöriältä (simo.pyoria@kouvolanpallonlyojat.fi / 0400 488 864).

Median ja vapaakorttilaisten saapuminen

Tiedotusvälineiden edustajia pyydämme ilmoittamaan saapumisestanne ennakkoon sähköpostilla harri.liekola@kouvolanpallonlyojat.fi. Valokuvaajilla on oltava selkeästi erottuva huomioliivi kenttätasolla kuvatessa.

Superpesiksen vapaakorteilla saapuville ei ole varattuna erikseen istumapaikkoja.

KPL:n toimiston yhteystiedot: Salpausselänkatu 40 (3. krs.) Kouvola 040 3586719 | toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi Toimisto avoinna arkisin klo 10.00-15.00

Commentaires


bottom of page