top of page

La 20.3. Haminan Palloilijat – KPL klo 18:30


Pallonlyöjät kohtaa tänään harjoituspelissä Superpesikseen nousseen paikallisvastustajansa Haminan Palloilijat. Ottelu pelataan Kotkassa klo 18.30 alkaen. Pandemiatilanteesta johtuen otteluun ei voida ottaa yleisöä. Haminan Palloilijat striimaa ottelun kuitenkin Facebookissa: Haminanpalloilijat Live

KPL lähtee otteluun nuorella joukkueella. Kokoonpanosta löytyy kolme nuorta, joiden kanssa KPL vasta teki kaksivuotiset sopimukset nostaen nuoret edustusjoukkueen harjoitusrinkiin.

 1. Miki Likander (2K)

 2. Iiro Nokkala (2V)

 3. Arttu Ruuska (S)

 4. Janne Kivipelto (L)

 5. Valtteri Luoma (1V)

 6. Jasperi Luoma (3P)

 7. Aapo Kinnunen (2P)

 8. Valtteri Hämäläinen (3K)

 9. Elias Pitkänen (3V)

 10. Juho Hacklin

 11. Ville Pesu

 12. Matti Saukko

Ottelua edeltävässä haastattelussa piipahti tällä kertaa Miki Likander. Hän on ollut mielellään mukana edustusjoukkueen harjoitusringissä ja toteaa, että kivaa on ollut. Tavoitteistaan pesäpalloilijana Miki kertoo, että haluaisi tulevaisuudessa pelata Superpesistä korkealla tasolla.

Miki odottaa illan pelistä tiukkaa vääntöä: “Halliolosuhteet, niin pallo ei  oikein liiku kunnolla. Pitää lyödä hyviä lyöntejä, että saa juoksuja.” Haminaa hän pitää Superpesiksen mustana hevosena, kuten sarjanousija aina tuppaa olemaan. Paikallispelit ovat Mikin mielestä tervetulleita: “Paikkallispelit ovat tämän lajin suola.”, Miki päättää.

Videon haastattelusta voit katsoa tästä:Ennakossa Miki Likander

Comments


bottom of page