top of page

Kuuden pisteen viikonloppu!


KPL päätti härkäviikot kahteen kolmen pisteen voittoon. Perjantain JoMa-voiton jälkeen oli Kempeleen Kirin vuoro taipua KSS Energia Areenalla lukemin 2 – 0 (6-4, 4-1) (tilastot aukeavat klikkaamalla tulosta). KPL ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään kotiottelua. Kempeleen peliä haittasi avainmies Antti Vihtkarin poisjäänti ottelun alla.

tulos_keki

KPL aloitti ensimmäisen jakson ryminällä. Kärki järjesti palottoman ajolähdön ja Matti Latvala, Ossi Meriläinen, Sasu Toikka ja Joni Rytkönen löivät vuorotellen pallon väliin. Juoksut toivat Tommi Mäentausta, Anssi Lammila, Juho Hacklin ja Latvala. Jarmo Viittanen kavensi keskipompulla, mutta KPL sai hyökkäyksen poikki. Konsta Hyötyläinen laittoi lisää puita uuniin, kun koppilyönti tippui sopivasti väliin ja Teemu Nurmio toi pelin 5-1:een.

Teemu Nurmio on pelannut loistavan alkukauden

Teemu Nurmio on pelannut loistavan alkukauden


Kempeleen Kiri ei jäänyt surkuttelemaan, vaan pisti pelin uudelleen käyntiin Kimmo Lukkarin kahdella juoksulla, kakkosjatkelyönnillä ja kakkosrajaleikkurilla, joka meni VMP-terassia suojaavan verkon taakse. KPL:n seuraava sisävuoro ei pyörinyt kummoisesti ja Viittasen keppi puhui jälleen: kakkospuolen kumura toi Aki Hanhelan kotiin. Viimeinen sisävuoro alkoi KPL:n kannalta mainiosti, kun Mäentausta pääsi kentälle ja Lammila vaihtoi ensin pompulla kärjen kakkoselle ja sitten pisti pallon takakentän mainoksille asti kakkosluukusta. Valitettavasti mainokset pysäyttivät lyönnin ja Lammilan kunnari jäi kiertämättä. KPL sai vielä yrittää miestä kotiin pariinkin otteeseen, mutta tulos jäi tulematta. KeKi sai vielä tilannetta ykköstykeilleen, mutta KPL:n ulkokenttä etumiehenä takatilanteessa pelaavan Matti Saukon johdolla kesti. Ensimmäisen jakson hahmoihin kuului Anssi Lammila, joka teki noin puolet KPL:n ulkovuorojen paloista ja vaihtoi tehokkaasti.

Anssi Lammila teki paljon paloja etulukijan tontilta vaihtotilanteissa

Anssi Lammila teki paljon paloja etulukijan tontilta vaihtotilanteissa


Toinen jakso alkoi KeKin jättämisellä ilman tilanteita. KPL sai tilannetta heti kärjestä, mutta Latvalan kumuralyönnissä maila tippui lyönnin leijaillessa kopiksi. Latvala teki itselleen uuden tilanteen ja kotiutti Nurmion kolmossaumavedolla. KeKi sai taas tilannetta Viittaselle ja Lukkarille, mutta jälleen KPL:n ulkokenttä kesti. Seuraavalla sisävuorolla kärki toimi taas loistavasti ja Latvala löi perättäisillä kumuroilla Nurmion ja Lammilan kotiin. Lammilan tärkeä takavaihto oli tässä avainasemassa. Viittanen kavensi seuraavalla sisävuorolla kakkosrajanäpyllä, eikä syöksyheittoa yrittäneen Matti Saukon suoritus tällä kertaa riittänyt. Viikonlopun aikana Saukko teki neljästä samanlaisesta suorituksesta kolme paloa, joten etumiehen toimintaan voi olla varsin tyytyväinen. Ossi Meriläinen löi loppunumerot kahden palon tilanteessa pallon väliin ja KeKi jäi kolmen juoksun päähän viimeistä sisävuoroaan varten ja se oli vierailijalle tekemätön paikka.

Seuraava kotiottelu: Kouvolan Pallonlyöjät – Kankaanpään Maila Pe 10.6. kello 18:00

viestinta@kouvolanpallonlyojat.fi


Commentaires


bottom of page