top of page

Kuka on Koplan kovin kauppamies?

KOPLA-DIILI 2017 KESKIVIIKKONA!


USA:n mahtimies Donald Trump ja Hartwall Areenan businessmoguli Hjallis Harkimo ovat niittäneet mainetta Diili-ohjelman puikoissa.

Nyt tätä kisailua on hieman sovellettu ja KPL:n edustuksen pelaajisto ottaa keskiviikkona mittaa toisistaan kaupanteon keinoin.

Edustuksen kapteenistosta Lammila ja Latvala ovat molemmat saaneet itselleen tehokkaan myyntitiimin joukkueen muista pelaajista ja herroilla on aamupäivä aikaa mitata myyntitehokkuutensa. Joukkueilla on siis kisa siitä kumpi myy enemmän annetussa ajassa. Lähtökohtana on 27.6.2017 pelattava KPL-IPV ottelu, joka kantaa nimeä Kaakon Kahakka ja on kesän teemapeli. Tähän teemapeliin myydään yrityksille lippupaketteja, mutta nähtäväksi jää mitä muuta herrat saavat kaupattua.

-Mukava päästä näkemään vähän toiselta kantilta tätä seuran toimintaa. Niin se on yleensäkin yrityksissä, että kun tietää mitä ja minkä vuoksi joitain toimia tehdään, on helpompi sisäistää omakin roolinsa, kapteeni Lammila kiteyttää huomisen syvintä ajatusta.

– Nyt mitataan mukavuusalueen ulkopuolisia rajoja. Toivottavasti jätkät tekee paremmin kauppaa, kun minä saan palloja kiinni. Joukkueessa on suulasta savolaista ja pohtivaa pohjalaista, mutta muuten ihan mukavaa porukkaa. Uskon että jätkät saavat ihan hyvin kauppaa aikaiseksi ja kun kyse on kilpailusta, niin kyllähän huippu-urheilijat syttyvät tämmöiseen. Häviäjäjoukkue voisi vaikka olla A-poikien pelissä pallopoikina, tuumailee KPL:n toiminnanjohtaja Jukka Rasimus.

KPL:n tavoite on saada kesän ennätysyleisö KSS ENERGIAN isännöimään teemaotteluun KPL – IPV ti 27.6.2017, joten arvoisat kumppanit (nykyiset ja tulevat) pitäkää keskiviikkoaamulla puhelin päällä ja ovet avoinna.

Comments


bottom of page