top of page

Kristian Malikine liittyy KPL:n Ykköspesis-joukkueeseenKouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkue saa kovan vahvistuksen, kun KPL-kasvatti Kristian Malikine palaa takaisin KPL:n paitaan. Superpesistä Koskenkorvan Urheilijoissa ja Hyvinkään Tahkossa pelannut Malikine oli Joensuun Mailan sopimuspelaaja, mutta sopimus purettiin rikkonaisen talven jälkeen.


- Viimeksi pelasin KPL:ssä neljä vuotta sitten. On hyvät fiilikset palata. Tuttu ympäristö ja todella kiva olla Kouvolassa. Samat naamat valmentajissa ja huoltoporukassa, todella helppo tulla, 20-vuotias Malikine kertoo.


- Me ollaan kaivattu leveyttä etukentälle, hienoa, että saadaan oma kasvatti takaisin. Tuttu mies, tässä vaiheessa kautta helppo ottaa mukaan, pelinjohtaja Juuso Ilander kertoo.


KPL:n Ykköspesis-joukkue avaa harjoituspelikauden tällä tietoa lauantaina 23. huhtikuuta ottelulla Puijon Pesistä vastaan. Sarja tärähtää käyntiin lauantaina 14. toukokuuta Haminan Palloilijoita vastaan.


- KPL:ssä on hyvä junnutausta ja potentiaalisia pelaajia on tulossa. Elias Pitkänen on tästä hyvä esimerkki. Tuon joukkueeseen kokemusta ja toivottavasti pystyn myös neuvomaan nuorempia pelaajia omien kokemusteni kautta. Meillä on nuori ja potentiaalinen joukkue. Hyvä kehityspaikka, hyviä pelejä tulee monelle.


Malikine debytoi kokonaisen kauden Superpesiksessä Koskenkorvan Urheilijoissa 2019. Kaudet 2020-2021 Malikine edusti Hyvinkään Tahkoa.


- Kokeneempi pelaaja palaa takaisin. Vajaa 80 Superin peliä, jonkun verran kokemusta ja erilaista kulttuuria rikkaampana. Ulkopeli on mulla vahvuus, etukentällä olen tottunut pelaamaan, Malikine kuvailee.

Comentarios


bottom of page