top of page

KPL torstaina siirtämään ratkaisua!


Kouvolan Pallonlyöjät on torstaina kovan paikan edessä. Täpötäysi Pihkalan stadion odottaa Koplaa, kun puolivälieräsarja on katkolla kotijoukkueelle. Jos KPL voittaa torstaina ratkaiseva ottelu nähdään lauantaina klo 16.00 KSS Energia Areenalla!


-Tiukka paikka on, eipä se sinänsä mitään muuta. Peli ja voitto kerrallaan mennään. Pienet virheet pois, ihan ok on pelattu. Sisällä ja ulkona on tullut sellaisia pieniä virheitä, esimerkiksi ei ole saatu takapaloja ja Tahko saanut sitten niistä juoksuja, lukkari Janne Kivipelto pohtii.


Joukkueet ovat pelanneet kolmessa edellisessä ottelussa tiukasti voitosta. KPL avasi sarjan 1-0 (5-2, 6-6) voitolla. Tahko tasoitti sarjan sunnuntaina 1-0 (5-5, 4-1) voitolla ja tiistaina Tahko haki Koplan hallinnasta huolimatta 1-2s (0-1, 9-0, 0-1) voiton.


Tilastojen valossa Kivipelto on pudotuspeleissä KPL:n paras kotiuttaja 1+6 kotiutuksella. Tahkon paras juoksun lyöjä on Juha Niemi 0+8 kotiutuksella, vaikka mies jäikin ilman kotiutusta tiistaina. Etenijätilastossa Tommi Mäentausta on tuonut kuusi juoksua ja Santtu Patova neljä. Juho Hacklin johtaa pudotuspelien kärkilyöntitilastoa 20 kärkilyönnillä, Jere Vikströmilla on 15 kärkilyöntiä.


Torstain kamppailu nähdään suorana Ruudun päälähetyksenä klo 17.30!

Comments


bottom of page