top of page

KPL tavoittelee Ykköspesis-paikkaa – Anssi Lammila tähdittää nuorta joukkuetta
Kouvolan Pallonlyöjien suomensarjajoukkue nappasi Itälohkon voiton suvereenilla tavalla. Ainoa tahra KPL:n kilpeen tuli avauskierroksella, kun uutta nousua tekevä Jyväskylän Kiri vei pisteet. KPL rallatteli runkosarjan 12 ottelussa 318 juoksua ja päästi vain 37 juoksua.


Suomensarjan nousuotteluihin KPL lähtee tähtäimessään Ykköspesis-paikka. Lohkovälierissä KPL saa vastaansa Lahden Mailaveikot, ensimmäinen osa pelataan lauantaina 21.8. klo 16.00 KSS Energia Areenalla. Kahdella voitolla etenee lohkofinaaliin. Ykköspesiksen portit aukeavat vasta kolmannen pudotuspelikierroksen jälkeen, kun lohkojen parhaat pelaavat vastakkain.


Poikien Superpesiksen runkosarjan voittaneet pojat ovat vahvasti esillä myös suomensarjassa. Joukkueen kärki Miki Likander – Eemeli Laine – Aapo Kinnunen – Elias Pitkänen saavat lisävahvistusta, kun viime kauteen Superpesis-uransa päättänyt Anssi Lammila on mukana nostamassa nuorukaisia kohti kovempia otteluita.


- Kyllä mua motivoi se, että pääsen auttamaan junioreita ja antamaan heille apuja. Ymmärrän, että nouseminen olisi tärkeää pojille ja seuralle tulevaisuutta ajatellen. Jos musta on apua siinä, niin haluan olla osaltani mukana, Lammila kertoo.


Suomensarjajoukkueeseen kokemusta tuovat Lammilan lisäksi Lassi Vuorela, Leo Gardemeister, Aleksi Niinivuori ja Aleksi Pihkala.


- Joukkueen nuoret pelaajat ovat siinä tilanteessa, että tarvitsevat jatkossa kovia pelejä. Ykköspesis on varmasti hyvä ponnahduslauta pojille kohti Superpesistä. Jos omasta seurasta on joukkue Ykköspesiksessä, niin se helpottaa monia asioita ja luo monia mahdollisuuksia. Pojat kasvavat osaksi seuran toimintakulttuuria ja poikia voidaan kasvattaa seuran juttuun. Ja uskon, että nuorille annetaan varmasti mahdollisuus näyttää kykynsä myös ylempää, Lammila miettii.


Suomensarjan ja poikien Superpesiksen joukkue markkinoivat otteluita jo perjantaina Superpesis-ottelussa KPL - PattU, kun jokaisella lipunmyyntipisteillä on tarjolla 50:lle kahvi+pulla-lippua joko suomensarjan tai poikien Superpesiksen pudotuspeliin. Lippuja ovat jakamassa KPL:n tulevaisuuden tähdet.


Tervetuloa kannustamaan KSS Energia Areenalle!


La 21.8. klo 16.00 suomensarjan 1. lohkovälierä KPL II – LMV, liput 5 €. Juniorikortilla vapaa pääsy.


Ma 23.8. klo 17.30 poikien Superpesiksen 1. puolivälierä KPL – Lippo, otteluun on vapaa pääsy.

Comments


bottom of page